بيش از 112 هزار دانشجو زير‌پوشش كميته امداد هستند

خبرگزاري فارس: مدير‌كل مشاوره و آموزش كميته امداد گفت: هم‌اكنون بيش از 112 هزار دانشجو در كشور زير‌پوشش كميته امداد حضرت امام خميني (ره) هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، كورش محمدي بعد ‌از‌ ظهر امروز در همايش افتتاح نظام جامع آموزشي و تربيتي خانواده و تجليل از زنان سرپرست خانوار خانواده‌هاي موفق در شيراز اظهار داشت: در حال حاضر 700 دانش‌آموز و دانشجوي نخبه از خدمات آموزشي اين نهاد استفاده مي‌كنند كه اين افتخاري براي كميته امداد محسوب مي‌شود. وي افزود: اين طرح در 10 گام تدوين شده و در راستاي اجراي بهتر طرح نظام جامع آموزشي و تربيتي بيش از يك‌هزار و 500 مشاور مذهبي و مشاور در سطح كشور به‌كارگيري شده‌اند كه آموزش‌هاي لازم نيز به آنان براي انتقال پيام كميته امداد به خانواده‌ها داده شده است. محمدي ادامه داد: شناسايي خانواده‌ها، انتخاب مشاور مذهبي، سطح‌سنجي، آموزش مشاوران، محتواي آموزشي، روش‌هاي آموزشي و استفاده از اطلاعات در نظر گرفته شده براي زندگي روزمره از مواردي بوده كه براي اجراي اين طرح تعيين شده است. اين مقام كميته امداد خاطرنشان كرد: همچنين در اين طرح محتواي آموزشي به صورت بومي و مختص هر استان است در صورتي كه پيش از اين محتواي آموزش خانواده‌ها به صورت مشترك و سراسري در كشور اجرا مي‌شد. وي با اشاره به اينكه اهدافي براي اين طرح تعيين شده است، ابراز داشت: سال آينده جشن توانمندسازي خانواده‌هاي شركت كننده در اين طرح برگزار مي‌شود تا افراد مستعد از كميته امداد خارج و افرادي ديگري جايگزين آنها شوند.
مديركل مشاوره و آموزش كميته امداد تصريح كرد: تغيير رفتار خانوارها، تقويت باورهاي اعتقادي، احترام به قانون و مقررات، تحمل سختي‌ها بدون استرس، وحدت و همفكري در خانواده، مسئوليت‌پذيري تمام افراد خانواده، ميل به كارهاي برتر و فوق‌العاده و نظم‌پذيري از جمله اهداف طرح نظام جامع آموزشي و تربيتي است. وي افزود: از خانواده‌هاي زير‌پوشش نيز انتظار مي‌رود كه فعال و پويا باشند و از فرصت‌ها به نحو شايسته استفاده كنند و نگرش خود را نسبت به زندگي مبثت نشان دهند. در ادامه مديركل كميته امداد استان فارس نيز گفت: با شروع رسمي نظام جامع آموزش خانواده در كميته امداد فارس تمام خدمات آموزشي اين نهاد در مورد خانواده‌ها با سياست‌هاي ترسيم شده فرهنگي كميته امداد كشور صورت مي‌پذيرد. علي الهياري افزود: با اجراي اين طرح نظام اقدامات آموزشي در راستاي صيانت از تحكيم خانواده، هدايت معنوي، فرهنگي و رفتاري خانواده‌هاي زير‌پوشش در مسير رضاي الهي و حركت در خط اهل بيت (ع) صورت مي‌پذيرد كه اين امر نقش بسزايي در توانمندي خانواده‌ها و ارتقاي جايگاه اجتماعي آنان ايفا مي‌كند. وي در ادامه اظهار داشت: از جمله اهداف اين طرح ريشه‌كن كردن بيسواي، فراهم كردن زمينه اشتغال پايدار و توانمندي فرهنگي و فكري خانواده‌هاست. در پايان اين مراسم از برخي از خانواده‌هاي موفق كميته امداد استان فارس تقدير شد. انتهاي پيام/ز20/ك
17:53 - 9 دسامبر 2010

0 بازدید




1 پاسخ