آموزش ابتدايي سرآغاز توسعه همهجانبه است
خبرگزاري فارس: مدير كل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد گفت: زيربناي توسعه همهجانبه آموزش و پرورش بوده كه سرآغاز آن نيز آموزش ابتدايي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، مديركل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد، امروز در همايش 200 نفر از مديران مدارس 3 مقطع تحصيلي در گچساران، اظهار داشت: لازم است كارگروههاي آموزش ابتدايي، راهنمايي، فني و حرفهاي و متوسطه نظري، با حضور نمايندگان مديران و معلمان تشكيل تا برنامههاي ارتقاء و كيفي بخشي امر آموزش و پرورش را ارائه دهند.
پرويز طاهري گفت: تهيه بخشي از پيكهاي نوروزي، تهيه نرمافزارهاي آموزشي، ارزشيابي توصيفي، توسعه جذب هنرآموزان رشتههاي فنيو حرفهاي و كاردانش، توسعه آموزش مهارتها و فوق برنامهها از مهمترين محورهاي فعاليت كارگروههاي آموزشي است.
وي از تشكيل ستاد ساماندهي نيروي انساني در آموزش و پرورش خبر داد و افزود: در اين طرح نيروي انساني مدارس شناسنامهدار شده و در اين راستا نيز ستاد ساماندهي تجهيزات و منابع مالي تشكيل ميشود.
طاهري يادآور شد: زير بناي توسعه همه جانبه عرصه آموزش و پرورش بوده كه سرآغاز آن دوره ابتدايي است و همواره لازم بوده به اين مقطع اثر گذار تحصيلي نگاه ويژهاي داشته باشيم.
رئيس آموزش و پرورش گچساران نيز در اين همايش، اظهار داشت: تعداد 24 هزار دانش آموز در 300 آموزشگاه در قالب يك هزار و 400 كلاس درس در اين شهرستان به امر تحصيل مشغول بوده كه تعداد 2 هزار فرهنگي وظيفه تعليم و تربيت اين دانشآموزان را به عهده دارند.
در اين همايش تعدادي از مديران مدارس گچساران به نمايندگي از مديران 3 مقطع تحصيلي اين شهرستان، مشكلات خود را در قالب مجتمعهاي آموزشي، اردوهاي مديران و راهاندازي مركز استعدادهاي درخشان، بيان كردند.
انتهاي پيام/خ30/ح
13:45 - 4 دسامبر 2010