10 فاز پروژه بزرگ گاز اصفهان اجرايي شده است
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت گاز استان اصفهان گفت: تاكنون 10 فاز از پروژه بزرگ گاز اصفهان اجرايي شده است.
مرتضي طغياني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بيان اينكه استان اصفهان پس از تهران دومين مصرفكننده گاز در كشور است، تصريح كرد: سالانه 15 ميليارد و 800 ميليون مترمكعب گاز در استان اصفهان توزيع ميشود.
وي ادامه داد: عمليات اجرايي گازرساني به شهرها و روستاهاي استان اصفهان تا پيش از انقلاب منحصر به يك يا دو شهرستان استان بود كه پس از انقلاب اسلامي اين عمليات با شدت بيشتري دنبال شد.
مديرعامل شركت گاز استان اصفهان افزود: تا پيش از دولت نهم، كل خطوط انتقال گاز استان حدود 147 كيلومتر بود كه اين شاخص از آغاز به كار دولت نهم تاكنون به 900 كيلومتر افزايش يافته است.
وي با بيان اينكه اقداماتي كه در حوزه گاز استان اصفهان با آغاز به كار دولت نهم اجرايي شده است در مقايسه با 36 سال كار اجرايي، پنج برابر بوده است، گفت: در حال حاضر به 4هزار و 300 مركز صنعتي در استان اصفهان گازرساني ميشود كه اين تعداد واحد صنعتي در مقايسه با 6 سال گذشته دو و نيم برابر شده است.
طغياني تصريح كرد: يكي از اقدامات شركت گاز در اين سالها، محروميتزدايي از روستاها بوده كه در همين راستا تعداد 150 روستاي گازدار استان اصفهان تا پيش از دولت نهم هماكنون به 750 روستا افزايش يافته است.
وي با اشاره به اينكه 750 روستاي ديگر در استان اصفهان در دست اقدام براي گازرساني است، اظهار داشت: در استان اصفهان به 94 شهر گازرساني شده است كه در آيندهاي نزديك به سه شهر ديگر نيزگازرساني خواهد شد.
مديرعامل شركت گاز استان اصفهان گفت: در حال حاضر در تمام نقاط استان اصفهان شرايط گازرساني چه براي شهرها و روستاها و چه براي شهركهاي صنعتي و تجاري وجود دارد كه با اجرايي شدن كامل اين اقدام سهم زيادي از آلايندگيهاي استان برطرف خواهد شد.
وي ادامه داد: راهاندازي هر چه بيشتر جايگاههاي CNG استان يكي از راهكارها براي افزايش سلامت زيستمحيطي و كاهش آلايندههاي اصفهان است و در همين راستا تعداد اين جايگاه كه تا پيش از دولت نهم 8 جايگاه بود در حال حاضر به بيش از 100 جايگاه افزايش يافته است.
طغياني گفت: تاكنون 10 فاز از طرح اصفهان بزرگ در استان اجرايي شده و 12 فاز ديگر اين پروژه عظيم در دست اجرا است.
وي با اشاره به مسئله استانداردسازي توزيع گاز در سطح استان، تصريح كرد: شركت گاز محصول خود را به طور مستقيم از پالايشگاه دريافت ميكند و اين گاز به وسيله خطوط لوله موجود در مسير پمپاژ شده و در صورت وجود مشكل در همان مكان گاز مورد نظر تصفيه شده و سپس به استان حمل ميشود.
مديرعامل شركت گاز استان اصفهان افزود: گاز دريافتي به اين طريق در صورت داشتن ضايعات و ميعانات گازي توسط ايستگاههاي مستقر در سطح استان تصفيه شده و در نهايت گاز طبيعي را به منازل و كارخانجات تحويل ميدهد.
وي اضافه كرد: با آغاز فصل زمستان شهروندان در به كار انداختن وسايل گرمايشي خود نكات ايمني را رعايت كنند و بدانند كه گاز در ضمن گرمابخشي در صورت رعايت نكردن نكات استاندارد مرگي خاموش است.
انتهاي پيام/خ20/ب
11:37 - 5 آذر 1389