بايد نان باكيفيت در دامغان عرضه شود

خبرگزاري فارس: فرماندار ‌دامغان گفت: برخوردار شدن مردم از نان خوب و با كيفيت حق مسلم آنها بوده و با اجراي قانون هدفمندكردن يارانه‌ها بايد نان خوب و با كيفيت بايد به مردم عرضه شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از دامغان، مرتضي علي‌آبادي عصر امروز در جلسه كميسيون ويژه تعزيرات گندم، آرد و نان شهرستان دامغان در سالن جلسات فرمانداري اين شهرستان اظهار داشت: يكي از بحث‌هاي مهم بعد از سوخت، موضوع نان بوده كه از موضوعات مهم امروز جامعه است. رئيس كميسيون ويژه تعزيرات گندم، آرد و نان شهرستان دامغان افزود: يكي از باورهايي كه براي مردم سخت بوده، اين است كه تا به حال نان را با يارانه دريافت مي‌كردند و بايد به مردم بگوييم دولت قصد حذف يارانه از نان را ندارد بلكه مي‌خواهد آن را هدفمند كند. وي تصريح كرد: اگر نان خوب و باكيفيت به دست مردم برسد، آنها كمتر نگراني خواهند داشت و از اين جهت ضرورت دارد تا پس از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه به كيفيت نان هم بايد بيشتر از گذشته توجه كنيم. علي‌آبادي يادآور شد: دولت مي‌خواهد يارانه‌ها را در اختيار مردم قرار دهد تا خود مردم بتوانند آن را مديريت كنند و وظيفه همه ما بايد اين باشد كه دولت در اجراي اين تحول بزرگ اقتصادي ياري كنيم. فرماندار شهرستان دامغان اضافه كرد: با اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها عدالت اجتماعي در سطح جامعه حاكم مي‌شود. وي خاطرنشان كرد: يكي از نكات و تاكيدات مهم رهبر انقلاب بر درست مصرف كردن است و امروز دولت با تاسي از فرمايشات رهبري مي‌خواهد مملكت را به سوي درست مصرف كردن سوق دهد و همگان بايد از اين حركت خوب دولت استقبال كنيم.
فرماندار شهرستان دامغان تصريح كرد: با اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها از توليدكننده و توزيع‌كننده نيز بايد حمايت شود. وي اظهار داشت: امروز 20 تا 30 درصد ضايعات نان در جامعه داريم كه بايد بكوشيم با درست توليد و مصرف كردن، جلوي هدر رفتن سرمايه ملي را بگيريم. علي‌آبادي افزود: بايد سطح اطلاعات مردم را از هدفمندي يارانه‌ها در مورد نان بالا ببريم تا از اين طريق به شبهات آنها پاسخ دهيم. رئيس كميسيون ويژه تعزيرات گندم، آرد و نان شهرستان دامغان اضافه كرد: بايد جلسات مشتركي بين نانوايان و اتحاديه مربوط برگزار شود تا آنها بهتر در جريان اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها در مورد نان قرار بگيرند. وي از ايجاد شش واحد نانوايي آزادپز در شهرستان دامغان خبر داد و گفت: متقاضيان اين واحدها مي‌توانند با مراجعه به فرمانداري و شركت غله و بازرگاني درخواست خود را ارائه كنند. در اين جلسه پرونده هفت واحد نانوايي در دامغان بررسي شد كه دو واحد نانوايي متخلف پلمب شدند و پنج واحد ديگر تذكر كتبي دريافت كردند. در شهرستان دامغان، 63 واحد نانوايي وجود دارد كه از اين تعداد، 45 واحد نانوايي شهري در شهرهاي دامغان، ديباج و اميريه و 18 واحد نانوايي ديگر روستايي است. انتهاي پيام/م10/ي
19:52 - 2 آذر 1389

1 بازدید




1 پاسخ