برپايي كارگاه‌هاي آموزش پيشگيري از اعتياد در مدارس نهبندان

خبرگزاري فارس: مدير اداره آموزش و پرورش نهبندان گفت: كارگاه آموزش پيشگيري از اعتياد و مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي براي اولياي دانش‌آموزان تمام مقاطع تحصيلي در نهبندان داير مي‌شود.
سيد احمد ذبيحي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نهبندان اظهار داشت: كارگاه آموزشي پيشگيري و مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي ويژه اولياي دانش‌آموزان مقاطع تحصيلي راهنمايي و دبيرستان به منظور بالابردن سطح آگاهي والدين و آموزش راهكارهاي مناسب براي مقابله با اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي است. وي با بيان اينكه اين كارگاه آموزشي به مدت 16 جلسه برگزار مي‌شود، تصريح كرد: مكان برگزاري كارگاه آموزش پيشگيري و مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي در محل مجتمع فرهنگي و هنري نور اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي نهبندان و با همكاري و هماهنگي شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستان و پليس مبارزه با مواد مخدر نهبندان برگزار مي‌شود. مدير آموزش و پرورش نهبندان با اعلام اينكه اكثريت قريب به اتفاق معضلات و مشكلات اجتماعي و فرهنگي جامعه ريشه در اعتياد دارد، افزود: در راستاي آگاهي مردم به ويژه نسل جوان و در كنار آنها خانواده‌ها بايد اقدامات مقابله‌اي و برنامه‌هاي فرهنگي بيشتري را تدارك و اجرايي كنيم. ذبيحي با اشاره به اينكه براي كنترل، كاهش و مديريت معضلات اجتماعي به ويژه اعتياد بايد علت‌هاي آن ريشه‌يابي شود، گفت: برگزاري كلاس‌هاي آموزش پيشگيري از اعتياد و مبارزه با آسيب‌اي اجتماعي بايد به صورت كاربردي براي خانواده‌ها و جوانان برگزار شود.
وي معضل اعتياد در سطح جامعه را سبب ايجاد بسياري از مشكلات اجتماعي و فرهنگي دانست و افزود: با بررسي و تحقيق علل بروز اينگونه مشكلات در نهايت به معضل خانمانسوز اعتياد بر مي‌خوريم كه در اين راستا تمامي نهادها به ويژه دستگاه‌هاي فرهنگي بايد اطلاع‌رساني و آگاهسازي لازم را در ارتباط با اين زنگ خطر صورت دهند. مدير آموزش و پرورش نهبندان ادامه داد: كارگاه آموزش پيشگيري از اعتياد و مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي تا 14 آذرماه امسال نيز ادامه دارد و در ضمن اين كارگاه در روزهاي تعطيل رسمي و بعد از ظهرهاي پنج‌شنبه برگزار نمي‌شود. انتهاي پيام/غ30/ح
00:09 - 26 آبان 1389

0 بازدید




1 پاسخ