دولت به دنبال ايجاد نظام جامع ملي و مهارتي است

خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي استان زنجان گفت: دولت به دنبال ايجاد نظام جامع ملي و مهارتي است هر چند كه اين حركت با تأخير در كشور آغاز شده، اما آغاز آن مبارك و پربركت است.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، محمد فتحي دوشنبه شب در نشست هم‌انديشي مديران اجرايي دانشگاه جامع علمي- كاربردي و اداره كل آموزش فني و حرفه‌اي اظهار داشت: همكاري و يكپاچگي دانشگاه جامع علمي- كاربردي و سازمان فني و حرفه‌اي يك اتفاق و حركت بزرگ در كشور محسوب مي‌شود. وي با اشاره به اهميت كسب دانش، دانايي، مهارت و فن‌آموزي، افزود: افرادي كه اطلاعات، دانش و مهارت بيشتري دارند، بيشترين توليدات را نيز به خود اختصاص مي‌دهند. رئيس دانشگاه جامع علمي- كاربردي استان زنجان با بيان اينكه براي كاهش شكاف بين ايران و كشورهاي توسعه يافته بايد اين مسئله را كه عصر وابستگي به منابع خام سپري شده است را بپذيريم، افزود: منابع عظيم كشور نبايد صرفا ثروت اصلي قلمداد شود. وي با تاكيد بر مسئله مهم توانمند‌سازي افراد، اذعان داشت: جوامعي مي‌توانند در همه زمينه‌ها پيشرو باشند كه بتوانند نيروهاي انساني خود را در حوزه‌هاي مختلف توانمند كرده و اين توانمندي را در بعد آموزش‌هاي نظري و مهارتي به كار گيرند. فتحي با بيان اينكه دولت نهم در همه زمينه‌ها و حوزه‌ها به صورت اساسي و زيربنايي وارد عمل شده است، ادامه داد: ايجاد انقلاب در آموزش‌هاي مهارتي از اهداف اجراي اين طرح است. وي تصريح كرد: دولت به دنبال ايجاد نظام جامع ملي و مهارتي است هر چند كه اين حركت با تاخير در كشور آغاز شده، اما آغاز آن مبارك و پربركت براي جامعه است.
رئيس دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان زنجان با تاكيد بر اجراي اين طرح با عزم و اراده جدي مسئولان، يادآور شد: در اين حركت ملي با تمام وجود و يكپارچه به پيش مي‌رويم. وي ادامه داد: امروز همه كارخانجات و واحدهاي صنعتي نياز به نيروهاي كارآمد و ماهر دارد كه با وجود اين نيروها و افراد فرهيخته در حوزه فني و حرفه‌اي و دانشگاه جامع علمي و كاربردي نتايج موثري را مي‌گيريم. فتحي استفاده از ظرفيت‌هاي هر دو ارگان را از اهداف تجميع برشمرد و گفت: امروزه همه كارخانجات و واحدهاي صنعتي نياز به نيروي كار آمد و ماهر دارند. وي بيان كرد: بايد با پيوند اين دو مجموعه، ظرفيت‌هاي استان در حوزه‌هاي مختلف به نمايش گذاشته شود. انتهاي پيام/ر30/ح
10:56 - 18 آبان 1389

0 بازدید




1 پاسخ