ذبح قرباني براي سلامتي ولي امر مسلمين در قم
خبرگزاري فارس: مسئول تبليغات سفرمقام معظم رهبري از اشتياق فراوان مردم و طلاب براي استقبال از رهبري خبر داد و گفت: بسياري از مردم قم از روزها پيش براي سلامتي مقتداي خود به ذبح قرباني پرداخته و گوشت آن را بين نيازمندان توزيع كردهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از مركز خبر حوزه، حجتالاسلام و المسلمين محمدحسن نبوي در نشست مديران و معاونان آموزش و تبليغ مدارس علميه قم كه در مجتمع شهيد صدوقي برگزار شد، شايعه تفاوت ديدگاههاي رهبري با مراجع را از جمله تبليغات سوء و روشهاي جذب طرفدار مخالفان و دشمنان برشمرد و تصريح كرد: سفر مقام معظم رهبري به قم تمام اين تبليغات سوء را از بين ميبرد و استقبال پرشكوه از ايشان نيز ضربهاي محكم به استكبار و كفار خواهد بود.
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزههاي علميه، اين سفر را داراي ابعاد استاني، ملي و بينالمللي توصيف كرد و گفت: در بعد بينالملل دستاوردهاي رهبر معظم انقلاب موجب قوت قلب تمام شيعيان جهان خواهد شد.
وي از اشتياق فراوان مردم و طلاب براي استقبال از رهبري خبر داد و ياد آورشد: بسياري از مردم قم از روزها پيش براي سلامتي مقام معظم رهبري به ذبح قرباني پرداخته و گوشت آن را بين نيازمندان توزيع كردهاند.
حجتالاسلام و المسلمين نبوي با اشاره به تلاش دشمن براي كمرنگ كردن سفر مقام معظم رهبري، ابراز داشت: عدهاي از جريانات سال گذشته سوء استفاده كرده و به بيان برخي شايعات پرداخته و طرفداران خود را به آن مشغول كردهاند، اما با سفر معظم له به قم آنها شاهد از بين رفتن جايگاه خود شده و نسبت به اين سفر موضعگيريهايي كردهاند.
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزههاي علميه اين دسيسه را جرياني هماهنگ شده از سوي دشمنان و معاندان اسلام و ايران دانست و گفت: در اين جريان چه در داخل و چه در خارج از كشور طرفداران نفاق باهم متحد شده و به فتنه افكني پرداختند.
* اهانت به اهل سنت بزرگترين خدمت به كفار
وي در بخش پاياني سخنان خود با تأكيد بر مسئله وحدت، اهانت به اهل سنت را خدمتي به كفار برشمرد و ابراز داشت: اگر امروز به دنبال معرفي حقانيت تشيع به جهان هستيم، بايد از روشهاي درست و بدون توهين به آن بپردازيم.
انتهاي پيام/خ20/ب
11:54 - 11 اکتبر 2010