حذف نيروهاي غيرمتعهد در گرو تعامل مردم است
خبرگزاري فارس: امام جمعه بندرعباس رفع نواقص ادارات و حذف نيروهاي غيرمتعهد را در گرو همكاري و تعامل مردم ذكر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، آيتالله غلامعلي نعيمآبادي ظهر امروز در خطبههاي باشكوه نماز جمه اين هفته با بيان اينكه با پيشرفت ايران اسلامي در عرصههاي مختلف تلاش دشمن براي تضعيف نظام نيز بيشتر ميشود، اظهار داشت: پيشرفت جوانان اين مرز و بوم در عرصههاي مختلف چشم دشمنان را كور كرده است و درصدد هستند كه با هر ترفندي مانع اين پيشرفت شوند.
وي افزود: توانمنديهاي جوانان ايراني به ويژه در عرصههاي علوم مدرن و ساخت تجهيزات نظامي با وجود تحريمها براي دشمنان غيرقابل تحمل است از اين رو ميكوشند با محدود كردن ايران به اهداف شوم خود برسند و اين در حاليست كه ايران در بعد علوم مدرن در دنيا حرف نخست را ميزند.
امام جمعه بندرعباس با بيان اينكه از دشمن جز دشمني توقع ديگري نميتوان داشت، تصريح كرد: اينك به همت جوانان اين مرز و بوم كشور ما به لحاظ امنيت در حد قابل قبولي است و اين امنيت تنها مديون دلاورمرداني است كه براي پاسداري از مرزهاي كشورمان بيوقفه تلاش ميكنند.
نعميمآبادي در بخش ديگري از سخنان خود با گراميداشت هفته نيروي انتظامي و بيان اينكه نيرو انتظامي بازوي توانمند نظام مقدس جمهوري اسلامي در برقراري امنيت در جامعه است، اظهار داشت: اگر نيروي انتظامي و ماموران پرتلاش آنها تنها براي يك روز در صحنه حضور نداشته باشند، ناامني و هرج و مرج جامعه را فرا ميگيرد و امكان زندگي آرام از همگان گرفته ميشود.
نماينده مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه هر ارگان و ادارهاي ممكن است ضعفهايي در انجام امور داشته باشد، افزود: ما نبايد تنها نيمه خالي ليوان را ببينيم و در مورد آنها قضاوت كنيم بلكه بايد نيمه پر ليوان را نيز در قضاوتمان دخيل كنيم.
نماينده ولي فقيه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس رفع نواقص ادارات و حذف نيروهاي غيرمتعهد را در گرو همكاري و تعامل مردم اعلام كرد.
نعيمآبادي در خطبههاي اين هفته نماز جمعه با اشاره به گردهمايي سراسري ائمه جمعه سراسر كشور و ديدار با مقام معظم رهبري خاطرنشان كرد: وجود مقام عظماي ولايت نعمتي ستودني در كشور بوده و رهنمودهاي ايشان همواره راهگشاي مسايل و مشكلات همه ماست.
انتهاي پيام/آ20/ح
15:13 - 1 اکتبر 2010