مرحوم ايراني عمار علي زمان خود بود
خبرگزاري فارس: فرمانده سپاه عليبنابيطالب (ع) قم با اشاره به شخصيت ولايتمدار مرحوم ايراني گفت: اگر مرحوم ايراني در زمان فتنههاي اخير حضور داشت، قطعا در كنار رهبر و پشت سر ايشان حركت ميكرد و عمار علي زمان خود ميشدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، ابراهيم جباري پيش از ظهر امروز در كنگره جلوه ايثار كه به مناسبت نكوداشت حجتالاسلام ايراني برگزار شد، اظهار داشت: حجتالاسلام ايراني در مقطعي فرماندهي پنج استان را به عهده داشت و در طول كار خود ارتباط عميقي با بسيج و جوانان برقرار ميكرد.
وي ويژگي بارز مرحوم ايراني را دلدادگي به امام و رهبري دانست و عنوان داشت: شخصيت ولايتمدار او از نكاتي كه تذكر ميدادند به خوبي مشخص بود، او ولايت فقيه را حيات طيبه ميدانست و ميگفت زندگي پاك با ولايت نصيب انسان ميشود.
فرمانده سپاه علي بن ابيطالب (ع) قم ابراز داشت: ولايت فقيه ادامه راه پيغمبر (ص) و اميرالمومنين (ع) است و در قرآن هم آمده است كه «اي كساني كه ايمان آوردهايد، نداي خدا و رسولش را اجابت كنيد، زيرا شما را زنده ميكند».
وي اذعان داشت: شخصيت روحاني، معنوي، عزت و عظمت دنيا و آخرت رزمندگان ما را حيات ولايي آنها تضمين ميكند.
جباري با اشاره به خطبه 38 نهجالبلاغه تصريح كرد: مالك اشتر و تمام مالك اشترهاي دنيا مانند مرحوم ايراني مقام رفيعي در قلوب ما داشتند، اما دليل اين همه علاقه به آنها اطاعتپذيري آنها از ولي فقيه خود است.
وي خاطرنشان كرد: در حوادث انقلاب ديديم كه چه كساني از امام (ره) جدا شدند و از رهبر عزيز رو برگرداندند و به اردوگاههاي دشمن پناه آوردند و اين كار شكني را در زمان فتنه اخير هم ديديم كه چه كساني چه ظلمي بزرگي مرتكب شدند.
فرمانده سپاه علي بن ابيطالب (ع) قم ادامه داد: آنها در وسط ميدان و در شرايط سخت انقلاب به دشمن گرويدند و به سران فتنه كمك كردند، اما جاي تعجب دارد كه اين افراد چه زيبايي در دشمن ديده بودند كه در ولي فقيه خود نديده بودند.
وي تصريح كرد: اگر مرحوم ايراني در زمان اين حوادث بود، قطعا در كنار رهبر و پشت سر ايشان حركت ميكرد و اينگونه نبود كه مانند برخي افراد كه هنوز هم به صورت مخفيانه به دشمن كمك ميكنند و در اردوگاه آنها هستند.
جباري اظهار داشت: بايد از تمام مالكاشترهاي زمان درس بگيريم كه ولي فقيه سلطه نيست، بلكه رهبر و راهنما و نعمت است زيرا ولايت چيزي از انسان نميگيرد بلكه همه چيز به انسان ميدهد حرمت، آبرو، عزت، صلابت و ... تمام چيزهايي است كه اطاعت از وليفقيه به انسان ميدهد.
وي گفت: ولي فقيه پرتو ولايت خداوند بر روي زمين است و بايد از مرحوم ايراني درس بگيريم كه همواره پشت سر دين، اسلام و ولي فقيه حركت كنيم.
فرمانده سپاه علي بن ابيطالب (ع) قم با اشاره به اينكه اگر مرحوم ايراني حضور داشتند عمار علي زمان خود ميشدند، ابراز داشت: اگر مرحوم ايراني در زمان فتنه و حال بود در كنار رهبر خود ميايستاد و سخنراني و روشنگري ميكرد.
انتهاي پيام/ر20/ك
15:19 - 8 مهر 1389