گفتوگوي تمدنها سبب حاكميت ايدئولوژي اسلامي ميشود
خبرگزاري فارس: نماينده مردم خوي و چايپاره در مجلس شوراي اسلامي گفت: گفتوگوي منطقي تمدنها سبب حاكم شدن ايدئولوژي اسلامي ميشود.
مويد حسينيصدر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اروميه با اشاره به اهميت گفتوگوي تمدنها اظهار داشت: در واقع با پيشرفت جوامع بشري ملتها و دولتها سعي ميكنند مطالبات خود را از طريق گفتمان علمي و منطقي مطرح كنند.
وي هدف گفتوگوي تمدنها را درك بهتر اثرات پوياي تمدنها و فرهنگها و غناي متقابل آنها در سراسر تاريخ عنوان كرد و ادامه داد: با توجه به اينكه دنياي غرب تلاش ميكند دين اسلام را دين جنگ و مسلمانان را هرج و مرج طلب معرفي كند كه گفتوگوي تمدنها ميتواند از تبليغات منفي عليه مسلمانان جلوگيري كند.
حسينيصدر يكي از مباني مهم براي گفتوگوي تمدنها را حاكميت مردمسالاري و قانونمندي در كشورها عنوان كرد و يادآور شد: در كشورهايي كه حاكميت در آنها از آن نمايندگان واقعي مردم است، پيروي از خواست مردم، پرهيز از تشنج و روي آوري به گفتوگو از مباني سياستهاي آنان است.
وي تصريح كرد: دين اسلام آخرين و كاملترين اديان است و گفتوگوي منطقي و مبني بر استدلال تمدنها ميتواند تأثير بسزايي در گسترش ايدئولوژي اسلامي داشته باشد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه شرايط جوامع امروزي ايجاب ميكند اختلافات فكري و عقيدتي ملتها از طريق گفتوگو حل شود، اضافه كرد: ما بايد از حركتي كه گفتار و رفتار مسلمانان را خشن معرفي كند بايد پرهيز و پشتوانه علمي و استدلال منطقي گفتمان خودمان را تقويت كنيم.
وي اظهار داشت: در قالب گفتمان ميتوان انديشه و تفكري را به جهان عرضه كرد و انسانها با مباني گفتوگو و پرهيز از تنش و خشونت، بهترين انديشهها و بينشها را ميپذيرند.
انتهاي پيام/خ30/ح
15:51 - 29 شهریور 1389