دوازدهمين جشنواره تئاتر قم برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: رئيس انجمن هنرهاي نمايشي قم از برگزاري دوازدهمين جشنواره تئاتر در اين استان از سوم تا هفتم آبان ماه سال جاري خبر داد.
رضا ابوذر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به برگزاري دوازدهمين جشنواره تئاتر در اين استان اظهار داشت: آخرين مهلت ارسال آثار 31 تير ماه سال جاري بود كه تا تاريخ ياد شده 40 اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.
وي خاطرنشان كرد: 15 اثر ارسالي از سوي سه نفر از اعضاي شوراي نظارت انتخاب شد كه 15 نمايش براي بازبيني آماده شده و اكنون 150 نفر در حال تمرين نمايشها هستند.
رئيس انجمن هنرهاي نمايشي استان قم تصريح كرد: آثار نمايشي 15 مهر تا 17 مهر ماه سال جاري مورد بازبيني قرار ميگيرند و جشنواره تئاتر استاني سوم تا هفتم آبان ماه امسال برگزار ميشود.
ابوذر با اشاره به برگزيدگان اين جشنواره گفت: در رشتههاي بازيگري، طراحي، گريم، پوستر، كارگرداني و طراحي صحنه نفرات نخست تا سوم انتخاب شده و در جشنواره معرفي ميشوند.
وي به برگزاري مسابقه نمايشنامهنويسي اشاره كرد و ادامه داد: 23 نمايشنامه به دبيرخانه مسابقه ارسال شد كه از بين اين آثار سه اثر با حضور داوران برگزيده شد.
رئيس انجمن هنرهاي نمايشي استان قم خاطرنشان كرد: كاسه شكسته نذري به نويسندگي فاطمه عليمرادي، طوفان از يلدا رادنيا و روزي روزگاري مقاومت به نويسندگي محمد رحيمي تنها از آثار برگزيده اين مسابقه بودند.
ابوذر با بيان اينكه تعدادي از نمايشنامهها نيز شايسته تقدير شدند، گفت: خروسخوان دل آشوب از صدرا ميرهاي، مرجوع از علي علوي مسعودي و مرثيهاي به قافيه انتظار در رساي بيداري از ابوالفضل بولغندر از آثار هستند كه شايسته تقدير شدند.
وي يادآور شد: از آثار برگزيده اين مسابقه نيز همزمان با برگزاري جشنواره تئاتر استاني تقدير و تجليل ميشود.
انتهاي پيام/ح20
10:35 - 27 شهریور 1389