زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا به تنهايي كافي نيست
خبرگزاري فارس: معاون فرهنگي تيپ يكم ويژه شهدا گفت: زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا با برگزاري يادواره و يادمان كافي نيست بلكه بايد همه دستگاههاي فرهنگي كشور در اين زمينه دست به دست هم دهند و در مقابل تهاجم فرهنگي بايستند.
محمدرضا دانشمند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: با توجه به جنگ نرم كه امروز در جهان به آن توجه ميشود شناساندن ارزشهاي دفاع مقدس، امروز بيش از ديگر روزها اهميت دارد و به همين دليل مهمترين وظيفه جوان امروز آشنايي با سيره شهدا است.
وي تصريح كرد: در دوران دفاع مقدس ولايتمداري، حضور و وجود داشت و ما اكنون ميتوانيم اين را با خواندن وصيتنامه شهدا به خوبي درك كنيم.
وي ادامه داد: شهدا در وصيتنامههاي خود روي دو نكته تاكيد داشتند: نخست اينكه براي دفاع از اسلام به جبهه رفتيم و دوم براي تبعيت از فرمان امام خميني (ره)در دفاع مقدس شركت كرديم.
معاون فرهنگي تيپ يكم ويژه شهدا گفت: شهدا اهل عمل بودند و اگر ما بخواهيم امروز ياد و خاطره آنها را زنده نگه داريم بايد سيره شهدا را الگو قرار دهيم، همانطور كه زبان و عمل آنها يكي بود و همواره تابع ولي فقيه خواهند بود.
وي گفت: زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا با برگزاري يادواره و يادمان كافي نيست بلكه بايد همه دستگاههاي فرهنگي كشور دست به دست هم دهند و ما بايد با همان ابزارهايي كه دشمن به وسيله آنها دست به تهاجم فرهنگي زده است استفاده، و با همان ابزارها با آنها مبارزه كنيم.
وي گفت: ساختن فيلم، انيميشن و استفاده مناسب از ابزارهاي رسانهاي جديد براي انتشار فرهنگ دفاع مقدس ميتواند نقش مهمي در احيا و زنده نگه داشتن ياد شهدا و فرهنگ شهادت داشته باشد.
انتهاي پيام/صا30/ك
09:56 - 16 شهریور 1389