15 ميليارد تومان سود سهام عدالت در يزد توزيع شد
خبرگزاري فارس: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار يزد از توزيع بيش از 15 ميليارد تومان سود سهام عدالت در استان يزد خبر داد.
عباسعلي رضايي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در يزد اظهار داشت: تا پايان مرداد ماه سال جاري، 531 هزار و 823 نفر برگه سهام عدالت در استان يزد دريافت كردهاند.
وي افزود: كارمندان و بازنشستگان دولت با 237 هزار و 698 نفر و خبرنگاران با 80 نفر، بيشترين و كمترين ميزان سود سهام عدالت را به خود اختصاص دادهاند.
رضايي يادآور شد: در سال 85 و 86 هر نفر 40 هزار تومان و در مرحله بعدي هر نفر از افراد تحت تكفل كارمندان و بازنشستگان دولت، 50 هزار تومان دريافت كردهاند.
وي ادامه داد: بر اين اساس بين كارمندان و بازنشستگان دولت تاكنون 6 ميليارد و 300 ميليون تومان سود سهام عدالت توزيع شده است.
رضايي با اشاره به اينكه در سال 87 نيز سهام عدالت بين 46 هزار نفر از روستاييان استان يزد توزيع شده است، خاطرنشان كرد: به هر يك از روستايياني كه برگه سهام عدالت خود را نزد تعاونيها برده و اقدام به ثبتنام كردهاند، 80 هزار تومان به عنوان سود سهام عدالت پرداخت شد.
وي بيان داشت: بر اين اساس بين روستاييان استان يزد نيز بالغ بر 3 ميليارد و 560 ميليون تومان سود سهام عدالت پرداخت شده است.
رضايي مجموع سود سهام عدالت پرداخت شده در استان يزد را 15 ميليارد تومان اعلام كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فعاليتهاي حوزه معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استانداري يزد بيان داشت: كار جابجايي نيروهاي مازاد، نيازها و شاخصهاي هر دستگاه به ويژه در زمينه مديران و نيروهاي انساني توسط اين حوزه صورت ميگيرد.
رضايي از حضور بيش از 50 هزار و 900 نيروي دولتي در ادارات استان يزد خبر داد و افزود: به زودي براي دستيابي به اطلاعات كامل اين افراد، بانك جامع اطلاعاتي از كارمندان و مديران دستگاههاي دولتي استان يزد تهيه ميشود.
وي عنوان كرد: اين اقدام از سوي دفتر منابع انساني اين معاونت پيگيري ميشود.
انتهاي پيام/ر20/ك
13:25 - 7 شهریور 1389