شوراي هماهنگي اصولگرايان كرمان اعلام موجوديت كرد
خبرگزاري فارس: شوراي هماهنگي اصولگرايان استان كرمان با هدف انسجام بخشي و هماهنگي تشكلهاي اصولگراي استان راهاندازي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، در همايشي كه جمعه شب با حضور نمايندگاني از تشكلهاي اصولگراي استان كرمان در محل تالار اجتماعات دانشكده فني شهيد چمران برگزار شد، اين شورا اعلام موجوديت كرد.
در اين مراسم استاندار كرمان ضمن تاكيد بر حفظ وحدت گفت: اگر دنبال اين هستيم كه در جامعه اصلاح و عدالت گستردهتر شود، بايد از تشتت و انشقاق پرهيز كنيم.
اسماعيل نجار افزود: حضرت امام (ره) در كتاب ولايت فقيه ميفرمايند «تشكيل حكومت براي حفظ نظام و وحدت مسلمين است»، همچنان كه حضرت زهرا (س) در خطبه خود ميفرمايند «امامت براي حفظ نظام و تبديل افتراق مسلمين به اتحاد است».
وي خاطرنشان كرد: براي ما كه مدعي اصولگرايي و ولايتمداري و تمسك به "لااله الا الله" هستيم حفظ وحدت و انسجام بسيار ضرورت دارد و اطاعت محض از "الله" بايد بهتر و بيشتر تبلور داشته باشد.
وي افزود: هر جا مشكل داريم، آنجا خدايي كار نكرديم و هر جا معنويت را كنار گذاشتيم، با نفسانيات مواجه شديم.
استاندار كرمان با اشاره به جملهاي از حضرت امام (ره) كه ميفرمايد «اگر 124 هزار پيامبر در يك جا جمع شوند كوچكترين اختلافي ندارند، چون همه در مسير خدا هستند و يك هدف را دنبال ميكنند»، اظهار داشت: مردم قهرمان ايران نيز با حركت در مسير ولايت، همه ترفندهاي دشمن را با اراده آهنين خنثي كردند و دشمنان با ايجاد دهها و صدها مشكل نتوانستند، خللي در وحدت و انسجام مردم ايجاد كنند.
وي تصريح كرد: در فتنه سال گذشته انتخابات، اگر رهبري با درايت به ميدان نميآمدند و با صلابت و منش خود با مردم سخن نميگفتند، معلوم نبود كه چقدر بايد هزينه كنيم.
استاندار كرمان به نقش بيبديل رهبري و ولايت كه در دوران فتنه مانند خورشيد تابيد و فتنه را كور كرد، اشاره و بيان داشت: بعد از اين ماجرا اين سفارش حضرت امام (ره) كه «پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به مملكت شما نرسد»، بيشتر ملموس و مشهود شد و حضور تاريخي مردم در 9 دي سال گذشته كار را براي هميشه تمام كرد و به دنيا نشان داد، ايران اسلامي با اين بادها به خود نميلرزد.
نجار تصريح كرد: با تقديم بيش از 400 هزار شهيد و اين همه جانباز آيا ميتوانيم در انجام وظيفه كوتاهي كنيم.
وي اهتمام در انجام وظيفه را اصولگرايي دانست و گفت: بايد بتوانيم با جذب حداكثري همه را در دايره اصولگرايي قرار دهيم و اين مهم به اعمال و رفتار ما باز ميگردد.
استاندار كرمان نقشه راه حركت در مسير اصولگرايي را رهنمودهاي امام (ره) و فرمايشات مقام معظم رهبري دانست.
در ادامه اين مراسم حجتالاسلام مهدي عربپور مديركل تبليغات اسلامي استان كرمان نبود تشكيلات اصولگرايي را در گذشته موجب ايجاد ضعفها، كدورتها و بعضا واگذاري برخي از كرسيهاي نمايندگي مجلس در استان دانست و گفت: اصولگرايي در استان كرمان داراي توانمندي بالايي است بنابراين با توجه به اين توانمندي به منظور ممانعت از تفرق و پراكندگي، شوراي هماهنگي اصولگرايان استان تشكيل و براي ساماندهي به اين تصميم، اساسنامهاي مشتمل بر 20 ماده و 10 تبصره تدوين و مقرر شد با برگزاري انتخابات، اعضاي شوراي مركزي انتخاب شوند.
عربپور ضمن تاكيد بر حفظ وحدت، خاطرنشان كرد: نقد و انتقاد در صورتي كه دولت تضعيف نشود، مانعي ندارد.
اين مراسم با برگزاري نماز جماعت و صرف افطاري به اتمام رسيد.
انتهاي پيام/ر10/ح
11:00 - 6 شهریور 1389