طرح مسجد مجازي جوانان را به مسجد حقيقي سوق ميدهد
خبرگزاري فارس: دبير موسسه آفرينشهاي نوين قم گفت: طرح مسجد مجازي زمينهاي براي شركت نوجوانان و جوانان در محافل حضوري ايجاد كرده و سبب جذب آنها به مساجد ميشود.
محسن فلاح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به طرح مسجد مجازي در پايگاه اطلاعرساني آسمانيها اظهار داشت: اين طرح پيوند نوجوانان و جوانان را با مساجد افزايش داده تا به طور ملموستر در زمينه نقش مساجد آگاهي كسب كنند.
وي خاطرنشان كرد: زمينهسازي براي جذب جوانان به شركت در محافل حضوري و سخنراني در مساجد از مهمترين اهداف اين طرح است.
دبير موسسه آفرينشهاي نوين تصريح كرد: اين طرح بسبب شكلگيري محفل حضوري 3 هزار نفري در خراسان جنوبي شده كه اميد ما را براي تداوم اين طرح افزايش ميدهد و اميدواريم كه اين طرح در استان قم نيز با موفقيت به اجرا درآيد.
فلاح با اشاره به فعاليتهاي واحد جنگ نرم موسسه آفرينشهاي نوين گفت: اين واحد با توجه به اهميت و ضرورت جنگ راهاندازي شد و اقداماتي را نيز در اين راستا ارائه ميدهد.
وي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: اين واحد در فعاليت 10 ماهه خود توانسته به پشتيباني از پايگاه اطلاعرساني www.amarha.com بپردازد و براي دانشجويان و استادان ثبتنام كننده در اين سايت با اختصاص نام كاربري و رمز، اخبار و تحليلهايي را در اختيار كاربران قرار داده است.
دبير موسسه آفرينشهاي نوين ادامه داد: يكهزار و 200 نفر در اين پايگاه عضو هستند كه از اين تعداد 900 نفر ثبتنام كردند و آدرس الكترونيكي براي ارتباط با آنها صادر شده است.
انتهاي پيام/ل30/ك 00:13 - 29 مرداد 1389