خوزستان با كمبود نشريات اصولگرا مواجه است

خبرگزاري فارس: عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي گفت: در حال حاضر خوزستان با كمبود نشريات محلي اصولگرا مواجه است و اين موضوع باعث شده گردش اخبار سياسي در اين حوزه محدود شود.
سيدعلي موسوي‌جرف امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: با بررسي‌هاي صورت گرفته اكثر روزنامه‌هاي استان در زمان دولت اصلاحات مجوز گرفتند كه اكثر غالب آن به جز يك روزنامه منتسب به جريان اصلاح‌طلب است و جريان اصولگرا در حال حاضر بدون روزنامه است. وي افزود: در بخش هفته‌نامه و ماهنامه نيز تنها تعداد اندكي از آنها منتسب به جريان اصولگرا هستند كه به دليل مشكلات مالي ميزان انتشار و تيراژ آنها نيز بسيار ناچيز است. نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: به نظر مي‌رسد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي ايجاد توازن بين رسانه‌هاي با تفكرات مختلف نسبت به دادن مجوز به نشريات منتسب به جريان اصول‌گرا اقدام جدي كند. وي تصريح كرد: در حال حاضر خبرگزاري‌هاي فارس و ايرنا بار سنگين انتقال اخبار جريان اصولگرا را در خوزستان به دوش دارند كه لازم است با وارد شدن چند نشريه و روزنامه جديد گردش اخبار اين جريان افزايش يابد. موسوي‌جرف اظهار داشت: به حمدالله نشريات خوزستان اساساً نگاه افراطي به مقولات سياسي ندارند و در انعكاس مشكلات استان تا حدودي فراجناحي عمل كرده‌اند. سخنگوي كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي افزود: با توجه به اينكه كشور در آستانه اجراي طرح هدفمندكردن يارانه‌ها است و اين طرح احتمالاً تاثيراتي بر زندگي مردم خواهد داشت نقش رسانه‌ها براي بسترسازي و هدايت افكار عمومي بسيار مهم و تعيين‌كننده است.
وي گفت: اميدواريم نيروهاي نخبه و توانمند در عرصه رسانه‌اي با ورود به عرصه و انجام درخواست نسبت به دريافت مجوز و انتشار نشريه اقدام كنند. موسوي‌جرف خاطرنشان كرد: نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي آماده همكاري و پيگيري براي دادن مجوز به افراد ذي‌صلاح هستند. وي در پايان ابرازاميدواري كرد رسانه‌هاي مكتوب با تلاش مضاعف زمينه انعكاس خدمات دولت و همچنين مشكلات مردم را به نحو صادقانه‌اي فراهم كنند. انتهاي پيام/م20/ع
10:55 - 26 مرداد 1389

0 بازدید




1 پاسخ