مساجد فارغ از منيتها جلوهاي از خدا باشد
خبرگزاري فارس: مديركل سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت: مساجد بايد فارغ از نام و نشانها و منيتها، جلوهاي از خدا باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از گناباد، حجتالاسلام محمود مرويان حسيني ظهر امروز در همايش كارگزاران مساجد شهرستان گناباد كه در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) اين شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: مسجد يعني محل سجده و سجده اوج قربت انسان نسبت به خداست.
مدير كل سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي با بيان اين كه در مسجد خدا ميزبان ماست، افزود: مسجد در تمام طول تاريخ محل سخن گفتن از او بوده و انسان خاكي را افلاكي كرده و ميكند.
وي تصريح كرد: مساجد بايد فارغ از نام و نشانها و منيتها، جلوهاي از خدا باشد.
مرويان در ادامه تجليل از جايگاه مساجد پرداخت و تصريح كرد: انسانها در طول تاريخ با مساجد به اوج رسيدهاند و از منيتها جدا شدهاند.
وي ادامه داد: مسجد كانون فرهنگ اسلام و جايگاه پالايش قلب انسان است و ما نيازمند سخن گفتن با خدا و تفكر با او و خود هستيم و در مسجد است كه نور حق ميتابد و ميشود خود را با آن نورهاي الهي تطهير ساخت.
مدير كل سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي افزود: انسان مومن در مسجد مثل ماهي در درياست و خداوند نيز ميفرمايد« خوش به حال كسي كه در خانه خودش وضو ميسازد و در خانه من به ملاقات من ميآيد».
مرويان با تاكيد ويژه بر افزايش تحملپذيري در مساجد و رفتار درست و منطقي با جوانان و نوجوانان، به فعاليتهاي مساجد در ماه مبارك رمضان پرداخت و افزود: ماه رمضان، ماه بركت و رحمت و ماه ميهماني خداست.
وي خطاب به كارگزارن مساجد گفت: شما كارگزاران مساجد و ماموران خدا بايد مساجد، اين خانههاي خدا را، براي اين ميهماني عظيم آماده كنيد.
مرويان افزود: شما بايد برنامههايي منسجم و متفاوت براي اين ماه مبارك بهويژه براي جوانان و نوجوانان تهيه كنيد.
وي در ادامه به ساخت مساجد نمونه مخصوص دانش آموزان در هر شهرستان اشاره كرد و گفت: اين مساجد فعاليتهايي مخصوص جوانان و نوجوانان دارند.
مرويان با بيان اينكه بايد از نمازهاي طولاني در مساجد تا حد امكان خودداري كرد، افزود: بايد نمازها را با نشاط برگزار كرد، تا جمعيت بيشتري به مساجد جذب شوند.
مرويان با اشاره به گناباد تصريح كرد: ما در شهرستان گناباد بيش از 170 مسجد داريم كه 150 مسجد روستايي و 20 مسجد نيز در محدوده شهر است.
مدير كل تبليغات خراسان رضوي افزود: فعاليتهايي مانند سفريههاي خيريه افطاري و سحري و تقدير از فعالان مساجد و...، ميتواند به رضايت مردم از مساجد و جذب بيشتر به آنجا، تاثير زيادي داشته باشد.
در پايان اين همايش با اهداي لوح تقدير و هديهاي از پنج هيئت امناي نمونه و فعال در امور فرهنگي و عمراني، سه خادم نمونه مساجد و همچنين چهار مسجد نمونه در بحث اعتكاف، قدرداني و تجليل شد.
انتهاي پيام/صا10/ب
14:42 - 18 مرداد 1389