توقف گيتيپسند در حضور 2 هزار تماشاگر اصفهاني
خبرگزاري فارس: تيم فوتسال صنايع گيتيپسند در نخستين ديدار خود در ليگ برتر فوتسال برابر منصوري قرچك متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، در اين ديدار نزديك و تماشايي كه پنجشنبه شب با حضور بيش از 2 هزار تماشاگر اصفهاني و در سالن پيروزي برگزار شد، تيم صنايع گيتيپسند در حالي كه با يك گل از حريف خود جلو بود، در نهايت به دليل غفلت مدافعان خود بازي را با نتيجه يك بر يك به پايان رساند.
در نيمه نخست اين ديدار، دو تيم با احتياط وارد زمين شدند و سعي در ارزيابي حريف داشتند.
حملات متعدد سفيد و قرمز پوشان صنايع گيتيپسند با وجود دو بار برخورد توپ با ديرك دروازه راه به جايي نميبرد تا اينكه در 47 ثانيه مانده به پايان اين نيمه، حركت زيباي مسعود دانشور نتيجه داد و ضربه فني او گل نخست اين بازي را براي اصفهانيها به ارمغان آورد.
در نيمه دوم و در حالي كه هنوز هفت دقيقه از زمان بازي نميگذشت، شاگردان رضا لكآبادي از غفلت بازيكنان گيتيپسند نهايت استفاده را بردند و دروازه مصطفي نظري گلر تيم ملي و تيم صنايع گيتيپسند را باز كردند.
تك گل تيم منصوري قرچك را اسماعيل وطنخواه به ثمر رساند.
تيم صنايع گيتيپسند كه در حضور پرشور هواداران خود به دنبال كسب پيروزي بود، بر دامنه حملات خود افزود اما عدم هماهنگي بازيكنان به خصوص در مقابل دروازه تيم منصوري مانع از به ثمر رسيدن گل پيروزي اين تيم شد تا در نهايت اين ديدار با نتيجه يك بر يك پايان پذيرد.
دو تيم صنايع گيتيپسند و شهيد منصوري قرچك از مدعيان قهرماني ليگ برتر به حساب ميآيند.
هفته دوم ليگ برتر فوتسال پنجشنبه و جمعه جاري برگزار ميشود.
انتهاي پيام/آ30
07:56 - 6 اوت 2010