سكوهاي خالي در انتظار هواداران سردرگرم
خبرگزاري فارس: دهها نفر از هواداران تيم استقلال در پشت يكي از دروازههاي ورزشگاه فولادشهر اصفهان كه فاقد صندلي بود نشسته بودند و اين در حالي بود كه تعدادي از صندليهاي ورزشگاه فولادشهر اصفهان خالي از تماشاگر بود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، حواشي پيش از بازي تيم استقلال تهران و ذوبآهن اصفهان به شرح زير است:
*بازيكنان تيم ذوبآهن اصفهان ساعت 17:20 امروز وارد ورزشگاه فولادشهر شدند.
*پيش از آغاز بازي تصاوير و آهنگهاي محمد نوري خواننده كشور كه هفته گذشته به ملكوت اعلي پيوست از اسكوربوت ورزشگاه فولادشهر پخش شد.
*پيش از آغاز بازي همچنين بازي دوستانه تيم نونهالان زير 13 سال ذوبآهن و تيم نونهالان زير 14 سال ذوبآهن شهر زرينشهر برگزار شد.
*بازيكنان دو تيم در ساعت 17:20 دقيقه و يك ساعت پيش از آغاز بازي وارد زمين چمن فولادشهر اصفهان شده و به گرم كردن پرداختند.
*محمد محمدي دروازهبان استقلال پيش از آغاز بازي به شدت از سوي هواداران تيم پايتختنشين تشويق شد.
*پيش از آغاز بازي امروز همچنين باشگاه ذوبآهن و هيئت فوتبال اصفهان از حسن كامرانيفر كمكداور اين ديدار به دليل قضاوت اين داور در مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي تجليل كرد.
*در حال حاضر و در آغاز بازي دو تيم چيزي در حدود 9 هزار تماشاگر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان حضور دارند كه يك سوم از اين تماشاگران را هواداران استقلال تشكيل ميدهند.
*دو تيم ذوبآهن اصفهان و استقلال تهران از سري مسابقات ليگ برتر باشگاههاي كشور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مسابقه ميپردازند.
انتهاي پيام/آ20
19:37 - 14 مرداد 1389