مرحله شهرستاني جشنواره شهيد رجايي برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: معاون توسعه و مديريت منابع انساني استاندار بوشهر گفت: مقرر شده است امسال براي نخستين بار مرحله شهرستاني جشنواره شهيد رجايي نيز اجرا شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، محمدحسين زارع ظهر امروز در نشست كارگروه تحول اداري استان بوشهر تصريح كرد: تعدادي از شاخص‌ها بايد با شرايط و شاخص‌هاي استاني تطبيق و براي بومي‌سازي آنها اقدام شود. وي بيان داشت: بومي‌سازي شاخص‌هاي ارزيابي عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي استان در جشنواره شهيد رجايي در دستوركار قرار گيرد. معاون توسعه و مديريت منابع انساني استاندار بوشهر در ارتباط با جشنواره شهيد رجايي در سال جاري عنوان داشت: با توجه به اهميت جشنواره و ارزيابي عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي، مقرر شده است امسال براي نخستين بار مرحله شهرستاني اين جشنواره نيز اجرا شود. زارع تصريح كرد: فرمانداران به عنوان روساي ستاد شهرستان‌ها مشخص شده‌اند و آنان به عنوان مرجع تصميم‌گيري در اين مناطق بايد براي تشكيل ستادهاي شهرستاني اقدام كنند. وي ادامه داد: فرمانداران اعضاي ستادهاي شهرستاني را با دقت انتخاب كنند و به منظور جلوگيري از تضييع حقوق افراد شاخص‌ها و عملكردها و نقش و تاثيرگذاري كاركنان در شهرستان‌ها به دور از مسائل حاشيه‌اي و سياسي بررسي شود. زارع اضافه كرد: نماينده دفتر منابع انساني مساله آموزش نحوه ارزيابي شاخص‌ها و عملكردها در شهرستان‌ها را پيگيري مي‌كند ضمن اينكه مهلت اعلام نتايج ارزيابي‌ها تا 20 مرداد جاري است و مسئولان ستادها در استان بايد به تاريخ تعيين شده مقيد باشند.
وي گفت: كارگروه تحول اداري نزديك‌ترين و تخصصي‌ترين كارگروه به امور اداري است و انتظار مي‌رود نشست‌هاي اين كارگروه در زمان‌هاي مشخص و به صورت مستمر برگزار شود. زارع خاطرنشان كرد: يكي از ماموريت‌هاي كارگروه ارائه پيشنهاد و استراتژي در راستاي تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري در ارتباط با اصلاح الگوي مصرف و همت و تلاش مضاعف است. انتهاي پيام/ج20/ع
15:36 - 2 مرداد 1389

1 بازدید




1 پاسخ