افزايش 90 درصدي توليد آثار فرهنگي و هنري در كرمان

خبرگزاري فارس: رئيس حوزه هنري استان كرمان گفت: توليد برخي از آثار هنري و فرهنگي در استان كرمان تا 90 درصد افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، عباس سالاري پيش ‌از ‌ظهر امروز در آيين افتتاحيه ششمين جشنواره خوشنويسي آيات قرآني و نام زيباي حضرت محمد(ص) اظهار داشت: فراهم كردن زمينه خوشنويسي آيات قرآن و همچنين عرضه و نمايش آثار فاخر در ارتباط با مضامين ديني از جمله اهداف برگزاري اين جشنواره است. وي تاثيرگذاري برگزاري اين جشنواره‌ها را در رغبت و تشويق جوانان و هنرمندان به فعاليت‌هاي هنري قرآني بالا دانست و تصريح كرد: گسترش فعاليت‌هاي قرآني و ديني در جامعه در قالب توليدات هنري ضروري است. رئيس حوزه هنري استان كرمان خاطرنشان كرد: در سال جاري كه از سوي مقام معظم رهبري به نام سال همت مضاعف و كار مضاعف نامگذاري شده است، هنرمندان استان كرمان عملكرد موفقي در عملي كردن اين شعار داشته‌اند. سالاري از رشد 90 درصدي توليدات آثار هنري در برخي از عرصه‌هاي فرهنگي و هنري استان كرمان از ابتداي سال جاري تاكنون نسبت به گذشته خبر داد و افزود: در برخي از رشته‌ها نيز حداقل رشد 30 درصدي را داشته‌ايم. وي به تقويم اجرايي حوزه هنري استان كرمان در سال جاري اشاره كرد و اظهار داشت: در اين تقويم 200 برنامه تخصصي در تمام رشته‌هاي هنري براي شهر كرمان پيش‌بيني شده است. رئيس حوزه هنري استان كرمان تصريح كرد: انتشار هر فصل يك كتاب، هر شش ماه يك آلبوم موسيقي، برگزاري 10 جشنواره استاني و دو جشنواره ملي از مهم‌ترين اين برنامه‌هاست.
سالاري رويكرد فرهنگي هيئت دولت در دور سوم سفرهاي استاني را يادآور شد و خاطرنشان كرد: اين رويكرد نويد خوبي در كنار شعار همت مضاعف و كار مضاعف براي هنرمندان است و اميدواريم شاهد فعاليت‌هاي بيشتري با اختصاص اعتبارات باشيم. وي با بيان اينكه اعتبارات قرآني اختصاص يافته به توليدات هنري بسيار پايين است و در واقع اعتبار هزينه شده در اين زمينه از محل صرفه‌جويي فعاليت‌ها تامين مي‌شود، گفت: تمام توليدات ما در حوزه هنري به نوعي با قرآن و مضامين ديني و مذهبي ما در ارتباط است. انتهاي پيام/آ20/ك
13:35 - 5 جولای 2010

0 بازدید




1 پاسخ