25 هزار مسجد ميزبان طرح «تلاوت نور» ميشود
خبرگزاري فارس: دبير ستاد عالي هماهنگي و نظارت بر كانونهاي فرهنگي هنري مساجد كشور گفت: در 25 هزار مسجد كشور هر شب برنامه تلاوت نور برگزار ميشود.
حجتالاسلام حميدرضا اربابسليماني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سمنان اظهار داشت: در 7 هزار مسجد كشور علاوه بر تلاوت قرآن كريم، برنامه تفسير قرآن نيز اجرا ميشود.
وي روحانيان را به برگزاري جلسات تفسير قرآن در مساجد فراخواند و افزود: روحانيان و امامان جماعت هر شب حداقل در پنج دقيقه به تفسير آياتي از قرآن مجيد بپردازند.
دبير ستاد عالي هماهنگي و نظارت بر كانونهاي فرهنگي هنري مساجد كشور با بيان اينكه روحانيان بايد عامل ترويج قرآن در جامعه باشند، ادامه داد: يكي از فعاليتهاي ما برنامههاي ويژه استاني است كه در هر استان بنا بر اقتضاي شرايط عمومي و اقليمي كه دارد، برنامهها اجرا ميشود.
اربابسليماني اظهار داشت: تدوين نظامنامه انسجام كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كه با نظام آموزشي از يك نظامنامه بايد برخوردار شود نيز در دستور كار است.
وي افزود: از حمايتهايي كه ما امسال براي استانها قرار دادهايم، اين است كه از استانهايي كه هنوز كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد آنها به 10 درصد از مساجد موجود نرسيده است، حمايت كنيم.
دبير ستاد عالي هماهنگي و نظارت بر كانونهاي فرهنگي هنري مساجد كشور اضافه كرد: در استان سمنان هم تعداد مساجد حدود يك هزار و 100 مسجد است ولي تعداد كانونهاي فرهنگي و هنري آن 68 كانون بوده كه بايد اين تعداد كانون به مرز 110 كانون برسد.
اربابسليماني خاطرنشان كرد: تقويت كانونهاي تخصصي يكي ديگر از كارهاي ماست كه در رشتههاي مختلفي كانونهاي تخصصي شكل ميگيرد.
مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: تفاهمنامهاي بين ستاد عالي كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كشور و وزير فرهنگ و ارشاد به امضا رسيد كه آن هم گزينه خوبي را براي حمايت از كانونهاي فرهنگي و هنري و همين طور كتابخانههاي مساجد در استان سمنان فراهم ميكند.
وي افزود: كمكهاي نقدي صرف خريد ميز، نيمكت، كتابهاي درسي و نيز خريد كتابهاي غيردرسي ميشود و كتابها را براي كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد ارسال ميكنيم.
اربابسليماني گفت: برنامههاي آموزشي براي مسئولان استانها و همين طور اعضاي فعال كانونهاي فرهنگي و هنري در سال جاري در نظر گرفته شده است.
دبير ستاد عالي هماهنگي و نظارت بر كانونهاي فرهنگي هنري مساجد كشور ادمه داد: كيفيت بخشيدن به كانونها بخشي به خود مساجد برميگردد و ما هم به عنوان ستاد عاليسازي برنامهها، كيفيسازي را تحت نظر داريم كه اين كارها در سال گذشته آغاز شده است و امسال هم استمرار دارد.
وي گفت: يكي از برنامههاي خوبي كه ميتوان از آن استفاده كرد و افراد ميتوانند در آن مشاركت كنند، برنامه 1444 شبكه سيماي قرآن است كه 2 هزار پايگاه در كشور براي تشكيل كلاسهايي با موضوع اين برنامه هستند و تمام پايگاههايي كه مرتبط با ستاد عالي است، مورد حمايت اين ستاد قرار ميگيرند.
انتهاي پيام/م10/ع
10:43 - 24 خرداد 1389