تدبير رهبري حوادث پس از انتخابات را كنترل كرد

خبرگزاري فارس: معاون فرماندار گتوند گفت: تدبير رهبري براي نحوه مقابله با حوادث پس از انتخابات توانست شرايط كشور را در آن برهه حساس كنترل كند، در غير اين صورت شرايط بسيار وخيم مي‌شد.
عباس نوري امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گتوند اظهار داشت: تدبير رهبري باعث شد تا شرايط بسيار بحراني كه هياهوي دشمنان ايران اسلامي در آن سوي مرزها به گوش مي‌رسيد به صورت بسيار مناسب مديريت و همه تهديدها به فرصت‌هاي بالقوه براي ايران تبديل شود. وي با اشاره به اينكه در 30 سال گذشته در ايران اسلامي هيچ شرايطي مانند حوادث پس از انتخابات وجود نداشته است، گفت: حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري دهم در كشور بي‌سابقه بود و همين امر باعث شد تا مواجهه با اين شرايط در كشور براي بسياري از افراد دشوار شود و حتي برخي دچار اشتباه شوند. معاون فرماندار گتوند با اشاره به اينكه برخي از خواص نيز در اين امتحان بزرگ مردود شدند، گفت: برخي از خواص در ايران پس از انتخابات مردود شدند و برخي ديگر تنها نمره قبولي گرفتند كه اين امر باعث شد تا مردم در پيدا كردن راه صحيح به شك بيفتند اما در اين شرايط بار ديگر تدبير رهبر و روشنگري وي باعث شد تا شرايط غبار آلود فتنه صاف شود. وي با اشاره به اينكه رهبري از روز23 خرداد تنها شعار بصيرت را سر داده است، گفت: مقام معظم رهبري به خوبي مي‌دانند در شرايط كنوني تنها راه نجات ايران اسلامي، بصيرت براي مردم و خواص است و در اين باره بايد همگي تلاش كنند. نوري تصريح كرد: شرايط فتنه را در كشور به سختي پشت سر گذاشتيم و دشمن براي فشار وارد كردن به ملت و دولت تلاش‌هاي بسيار زيادي به كار بسته است و بايد در اين باره كوشيد تا بصيرت جامعه را افزايش داد تا تحمل شرايط براي مردم ساده‌تر باشد.
وي وجود رهبري معظم انقلاب را نعمتي بزرگ براي ملت و ايران اسلامي دانست و گفت: حضور رهبري معظم انقلاب شكرگزاري از محضر خدا را مي‌طلبد و بايد خداوند منان را شكرگزار بود. انتهاي پيام/م20/ع
12:00 - 22 خرداد 1389

0 بازدید




1 پاسخ