نخعي رئيس هيئت معلولان و جانبازان كرمان شد
خبرگزاري فارس: با حضور جانشين فدراسيون جانبازان مهدي نخعي به عنوان رئيس هيئت معلولان و جانبازان كرمان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، مهدي نخعي بعد از ظهر امروز در انتخابات تعيين رئيس هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولان استان كرمان اظهار داشت: حدود هفت ماه است كه سرپرستي هيئت جانبازان و معلولان را بر عهده دارم و اميدوارم كه سال جاري بتوانم گامهايي را در راه اعتلاي ورزش جانبازان و معلولان بردارم.
وي افزود: مهمترين اهداف ما در ورزش جانبازان و معلولان، شناسايي جانبازان و معلولان مستعد و سازماندهي آنها در محيطهاي ورزشي حتي در دورترين شهرستانها مانند رودبار و ريگان است.
نخعي با اشاره به اينكه نيازمند حمايت همه جانبه مسئولان استان به ويژه استاندار هستيم، تصريح كرد: از جمله برنامههاي سال جاري برگزاري فعال اردوهاي ورزشي، شناسايي استعدادها در تمام نقاط استان و همچنين اعزام مربيان در سطح استان است.
وي با اشاره به اينكه فدراسيون ورزشهاي جانبازان و معلولان در سطح كشور يكي از مطرحترين فدراسيونها است، گفت: بحث ورزشهاي معلولان و جانبازان داراي دو هدف خارج كردن اين قشر از محيط خانه و ايجاد فضايي كه موجب نشاط و شادابي شود، است.
نخعي اظهار داشت: اعزام اين ورزشكاران به مسابقات كشوري و جهاني هزينههاي بالايي را در بر دارد كه از عهده هيئت بر نميآيد و نيازمند پشتيباني است.
وي با بيان اينكه معلوليت، محدوديت نيست، افزود: ورزشكاران جانباز اعضا و سلامتي خود را در راه حفظ وطن نثار كردند و افرادي كه بر اثر يك اتفاق دچار معلوليت شدهاند با سعي و تلاش هر چه بيشتر خود به مقامهاي بالايي دست پيدا كردند.
نخعي اظهار داشت: ايمان به خداوند و اعتماد به نفس مهمترين راز موفقيت معلولان و جانبازان است.
وي با اشاره به گفته رئيس جمهور كه تعداد افتخارات ورزشهاي جانبازان و معلولان به اندازه تاريخ ورزش ايران است، تصريح كرد: با توجه به امكانات ورزشي كمي كه در اختيار ورزشكاران قرار ميگيرد و با توجه به اين موضوع كه رقباي قدرتمندي در اين عرصه براي ما وجود دارند، ورزشكاران با تمام سعي و تلاش خود ظاهر شدند و توانستند به عنوانهاي بسيار خوبي نيز دست پيدا كنند.
وي خاطرنشان كرد: 9 نفر از معلولان استان كرمان به نامهاي پيمان نصيري، حميد عليآبادي و كدخدا دهنوي در رشته دو و ميداني، زهرا نعمتي و رهام شهابي در رشته تيراندازي با كمان، مهران حسينزاده در رشته پرتاب ديسك و وزنه، منصور پورميرزايي و سعيد مختاريان در رشته وزنهبرداري و عشرت كردستاني در رشته واليبال نشسته به مسابقات پاراالمپيك آسيايي به عنوان نمايندگان استان كرمان به چين اعزام ميشوند.
در انتخابات هيئت رئيس ورزش جانبازان و معلولان استان كرمان مهدي نخعي معاون پشتيباني و منابع انساني سازمان بهزيستي استان كرمان به عنوان رئيس هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولان استان كرمان انتخاب شد.
بنابراين گزارش در جلسه انتخابات تعيين رئيس اين هيئت كه با حضور جانشين رئيس فدراسيون ورزشهاي جانبازان و معلولان كشور، مديركل تربيت بدني استان، نمايندگان ورزشكاران جانباز و معلول استان و نمايندگان هيئتهاي شهرستاني در محل سازمان تربيت بدني برگزار شد، سه كانديدا براي تصدي رياست هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولان استان كرمان ثبتنام كرده بودند كه پس از رايگيري مهدي نخعي با اكثريت آرا به عنوان رئيس هيئت مذكور انتخاب شد.
انتهاي پيام/س20/ش
17:27 - 8 ژوئن 2010