اولويت ما برگزاري كنگره شهداي فارس است
خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان شيراز گفت: در برگزاري كنگره سرداران شهيد و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس تمام توان خود را به كار ميگيريم و به طور قطع اين مهم، اولويت ما در يك سال آينده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، حسين قاسمي بعد از ظهر امروز در ديدار با دبير كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس با تأكيد بر اينكه اقدامات انجام شده در برگزاري كنگره شهدا به قطع نتايج خوب و ارزندهاي در پي دارد، اظهار داشت: ياد و خاطره شهدا بايد همواره در فضاي جامعه وجود داشته باشد و مشعل شهادت را روشن نگه داريم.
وي از تشكيل و راهاندازي دبيرخانه كنگره سرداران شهدا در فرمانداري شهرستان شيراز خبر داد و افزود: با توجه به اهميت موضوع به زودي دبيرخانه كنگره سرداران شهدا در فرمانداري شهرستان شيراز راهاندازي ميشود و اميدواريم كه بتوانيم در اين راستا نقش بيشتر و مؤثرتري را ايفا كنيم.
فرماندار شهرستان شيراز ادامه داد: با توجه به وجود 5 هزار و 200 شهيد شهرستان شيراز، ستاد كنگره شهرستان در فرمانداري تشكيل و در شوراي اداري شهرستان اهميت موضوع به مديران گوشزد ميشود و به طور قطع تمام امكانات و فرصتهاي شهرستان شيراز در اختيار اين كنگره قرار ميگيرد.
قاسمي بيان داشت: به نظر ميرسد اگر به صورت عميق و ريشهاي در فارس و به ويژه در شيراز اين كنگره اجرايي شود ميتواند به فضاي شهر كه از نظر فرهنگي نياز به تحول دارد اثر عميق و ريشهاي بگذارد.
فرماندار شهرستان شيراز همچنين بر فضاسازي در شهر شيراز و بخشهاي تابعه تأكيد كرد و با اشاره به مورد توجه قرار دادن بحث برگزاري كنگره سرداران شهدا توسط مديران دستگاههاي اجرايي ابراز داشت: با توجه به اهميت اين موضوع يكي از موارد ارزيابي و پارامترهاي عمده نقش و عملكرد مديران بحث توجه به برگزاري كنگره شهدا است.
وي تصريح كرد: مديران دستگاههاي اجرايي بايد به برگزاري كنگره سرداران شهدا در شيراز كه قرار است در ارديبهشت ماه سال 90 برگزار شود، توجه ويژهاي داشته باشند و همگي بايد بدانيم كه آزادي و اقتدار ما به چه بهايي به دست آمده است.
فرماندار شهرستان شيراز در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر حل مشكلات خانواده شهدا اظهار داشت: در صورتي كه خانواده شهدا مشكل مسكن دارند ما آمادگي رفع اين مشكل را از طريق مسكن مهر داريم و گامهاي مؤثري را در راستاي مسكندار كردن آنها برميداريم.
وي در پايان گفت: در برگزاري كنگره سرداران شهيد و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس تمام توان خود را به كار ميگيريم و به طور قطع اين مهم اولويت ما در يك سال آينده است.
انتهاي پيام/ي20/ش
19:13 - 17 خرداد 1389