همايش پيشكسوتان سپاه در مشهد برگزار شد
خبرگزاري فارس: همايش پيشكسوتان سپاه و بسيج يادواره سرلشگر شهيد نورعلي شوشتري همزمان با سوم خرداد روز مقاومت و پيروزي در مجتمع آيههاي مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، يكي از پيشكسوتان و فرماندهان دفاع مقدس دوشنبه شب در اين همايش با اشاره به حضور 3 هزار تن از بازنشستگان سپاه و بسيج استان خراسان رضوي، هدف از برگزاري اين مراسم را تجليل از ايثارگري آنان در هشت سال دفاع مقدس عنوان كرد.
علياكبر گرمهاي عنوان كرد: طي چند ماه اخير صد تن از پيشكسوتان سپاه با تشكيل چند كارگروه ادامه حضور و فعاليت پيشكسوتان در عرصههاي مختلف سپاه را پيگيري و برنامهريزي كردند.
وي با تاكيد بر استفاده از تجربههاي پيشكسوتان در عرصههاي مختلف خاطرنشان كرد: ارائه و ورود تجربيات ارزشمند بازنشستگان براي رفع نيازهاي امروز انقلاب و نظام ضروري است.
عضو شوراي مركزي پيشكسوتان سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي از تشكيل بيش از 24 جلسه كارگروههاي مختلف پيشكسوتان خبر داد و افزود: هماكنون پيشكسوتان خراسان رضوي در كارگروههاي جنگ نرم، كارآفريني و اشتغال، تقويت باورهاي ديني، بهداشت و درمان و شناخت استعدادها، توانمنديها و مسئوليتپذيري در حال فعاليت هستند.
وي تاكيد كرد: سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوي با تشكيل سازمان منسجم، ارائه خدمات به بازنشستگان و ساماندهي آنان را به طور جدي دنبال ميكند.
گرمهاي با بيان اينكه در شهرستان هاي فعاليتهاي خوبي در اين زمينه صورت گرفته از تلاش شوراي مركزي پيشكسوتان سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوي براي برگزاري سالانه دو همايش بزرگ براي اين قشر خبر داد.
انتهاي پيام/ص30/ع
10:52 - 25 مه 2010