جلب رضايت مردم شكست استراتژي دشمن را در پي دارد
خبرگزاري فارس: مديركل اطلاعات استان همدان گفت: جلب رضايت مردم شكست استراتژي دشمن را در پي دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ملاير، محمد شفيعي امروز در جلسه شوراي اداري شهرستان ملاير اظهار داشت: يكي از ويژگيهاي نظام مردمسالاري ديني برخلاف نظامهاي دموكراسي غربي ترجيح منافع مردم بر منافع گروهها و افراد خاص است.
وي با اشاره به اينكه رضايت مردم شكست استراتژي دشمن را در پي دارد، افزود: در نظام اسلامي، كشور متعلق به مردم بوده و برخلاف نظامهاي ديگر كارگزار، خدوم و نوكر مردم است.
مديركل اطلاعات استان همدان به فساد اداري در ادارات اشاره كرد و آن را يكي از علل ناكارآمدي ادراي دانست و گفت: فساد اداري پديدهاي انكارناپذير در جوامع است.
وي با بيان اينكه اين روزها در معرض فشار نظام سلطه قرار گرفتهايم، تصريح كرد: شاهديم كه در يك اقدام نابخردانه رئيس جمهور آمريكا به شكل تلويحي انقلاب ايران را تهديد اتمي كرده، هر چند همواره انقلاب اسلامي ايران مورد تهديد نظام سلطه قرار گرفته است اما اين تهديد اخير نياز به توجه بيشتر دارد.
شفيعي با اشاره به اينكه هيچ سند رسمي وجود ندارد كه ايران تهديد رسمي شده باشد، افزود: تهديدات بخش ديگري از استراتژي چندوجهي دشمن در مقابله با انقلاب اسلامي است و تجربه نشان ميدهد كه تهديدها نميتوانند موجب كندي حركت رو به جلو ملت ايران شود و ملت ايران راه خود را با قوت ادامه ميدهد.
وي با اشاره به اينكه امروز حركت و توسعه و فناوري هستهاي يك حركت غيرقابل برگشت است، اضافه كرد: غربيها از به مخاطره افتادن منابع در اختيار خود نگران هستند.
مديركل اطلاعات استان همدان با بيان اينكه ايران به عنوان دهمين قدرت جهاني در دنيا مطرح است، افزود: نظام سلطه در سراشيبي سقوط قرار گرفته است.
امام جمعه شهر ازندريان نيز ابراز داشت: اگر كارها صبغه الهي داشته باشد ما دچار مشكل نميشويم زيرا هر كه خدا را مدنظر داشته باشد تنها براي رضاي خاطر او كار ميكند.
حجتالاسلام علي اميدي اضافه كرد: هر كس صالح باشد بهترين مصلحت براي او پيش ميآيد و از سوي خدا نيز راهنمايي ميشود.
وي با تأكيد بر توجه مسئولان مبني بر اينكه در تمام كارها اخلاص داشته باشند، افزود: اگر به اين صورت عمل شود تمام فتنه در جامعه اسلامي از بين ميرود و دشمن نميتواند از هيچ راهي ما را تهديد كند.
انتهاي پيام/ز20/ش
18:50 - 25 اردیبهشت 1389