نمهيل قطب گردشگري روستايي در اردبيل است

خبرگزاري فارس: سرپرست معاونت استانداري اردبيل گفت: نمهيل به عنوان روستاي زيبا و پرجاذبه واقع در شهرستان خلخال قطب گردشگري روستايي در استان اردبيل به شمار مي‌رود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، به نقل از روابط عمومي فرمانداري خلخال، خداوردي رحماني در بازديد از پروژه‌هاي عمراني شهر هشتجين اظهار داشت: اين روستا كه در 22 كيلومتري هشتجين قرار دارد از مناطق بكر و زيباي گردشگري است كه در صورت توسعه امكانات و برخي زيرساخت‌هاي ديگر زمينه رشد و توسعه آن فراهم خواهد شد. وي با بيان اينكه تاكنون براي اجرايي شدن برخي زيرساخت‌ها در اين منطقه نظير آسفالت جاده هشتجين به نمهيل 25 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است، افزود: در اين زمينه امسال نيز تصميم داريم تا بخش عمده‌اي از اعتبارات حوزه گردشگري و عمراني را براي تكميل زيرساخت‌هاي اين منطقه اختصاص دهيم. رحماني با بيان اين‌كه در صورت مساعد بودن شرايط جوي آسفالت دو كيلومتر باقي‌مانده به اين روستا تكميل مي‌شود، تصريح كرد: از ماه‌هاي آينده گردشگران داخلي و خارجي استان مي‌توانند از اين روستاي زيبا و پرجاذبه كه داراي مناطق بكر گردشگري است، استفاده كنند. سرپرست معاونت استانداري اردبيل خاطر نشان كرد: 50 درصد روستاهاي هدف گردشگري استان اردبيل در شهرستان خلخال واقع شده است. رحماني ادامه داد:‌ در دو سال گذشته براي توسعه صنعت گردشگري با توجه به روستاي نمهيل براي تجهيز و مهيا شدن ديگر روستاهاي هدف گردشگري نيز سرمايه‌گذاري‌هاي لازم انجام شده است.
وي در ادامه سخنان خود به تأمين اعتبار لازم براي اجراي طرح هادي اين روستا اشاره كرد و گفت: براي تكميل پروژه طرح هادي اين روستا به همراه طرح اصلاح و توسعه پمپاژ آب زراعي به باغات و مزارع اين روستا از رود قزل‌اوزن دو ميليارد و 600 ميليون ريال اعتبار نياز داريم. رحماني در ادامه يادآور شد: آب پمپاژ شده از اين رودخانه به باغات و مزارع بيش از 20 ليتر در ثانيه افزايش يافته است. سرپرست معاونت استانداري اردبيل اضافه كرد: 150 هكتار از اراضي كشاورزي و باغي نمهيل از آب زراعي كافي بهره‌مند خواهند شد. در اين جلسه فرماندار خلخال نيز با بيان اين‌كه اقدامات زيربنايي خوبي در اين روستا با هدف جذب گردشگر انجام شده است، افزود: براي سهولت در رفت و آمد مردم و به ويژه گردشگران به اين منطقه آسفالت راه روستايي نمهيل در حال تكميل است كه قبل از اين تردد با خودروهاي كمك‌دار انجام مي‌شد. محسن عيدي تصريح كرد: اين شهرستان علاوه بر داشتن ارزش بافت تاريخي و سنتي يكي از قطب‌هاي باغي و كشاورزي خلخال نيز محسوب مي‌شود كه سالانه هزاران تن محصولات متنوع سردرختي از اين روستا استحصال مي‌شود. وي در پايان سخنان خود به يكي از ظرفيت‌هاي ممتاز اين روستا در بخش صنايع دستي اشاره كرد و اظهار داشت: بيشتر اهالي اين روستا در توليد جاجيم به عنوان يك هنرصنعت ظريف و ممتاز مشغول فعاليت هستند. انتهاي پيام/س20/ب
09:18 - 20 اردیبهشت 1389

0 بازدید




1 پاسخ