بازي دوستانه تراكتور و گالاتاسراي منتفي شد
خبرگزاري فارس: روابط عمومي باشگاه تراكتور سازي تبريز اعلام كرد: با توجه به عدم توافق در مقوله مالي مسابقه فوتبال بين تراكتور و گالاتاسراي انجام نميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي تبريز، در جلسهاي كه با حضور هيئت اعزامي از باشگاه گالاتاسراي و مدير عامل باشگاه تراكتور برگزار شد طرفين به توافق رسيدند كه يك بازي رفت در ايران و يك بازي برگشت در تركيه برگزار كنند.
در اين جلسه هيئت تركيهاي علاوه بر هزينههاي چارتر هواپيما و تمام هزينههاي اقامتي از باشگاه تراكتور مبلغ كلاني را خواستار شدند.
مدير عامل باشگاه تراكتور نيز براي حضور در تركيه خواستار تامين تمام هزينههاي سفر شد، ولي هيئت تركيهاي از اين مسئله سر باز زد و پس از كش و قوسهاي فراوان توافق نهايي حاصل نشد و فعلا بازي تراكتور و گالاتاسراي منتفي اعلام شد.
ناصر شفق، مدير عامل باشگاه فرهنگي و ورزشي تراكتور سازي تبريز در اين خصوص گفت: درست است كه باشگاه گالاتاسراي تيم خوبي است و بازي با آن تيم براي كشورمان مغتنم است، ولي تراكتور هم تيم كوچكي نيست كه به هر خواسته نامعقول گالاتاسراييها تن در دهد.
وي افزود: هواداران ما نه تنها در ايران و آسيا كه در كل دنيا بينظير هستند و هر باشگاهي شور اشتياق اين هواداران را درك كند به آساني و با شرايط مناسب حاضر به رويارويي با تيم تراكتور خواهد بود.
انتهاي پيام/صا30/ع
11:40 - 19 اردیبهشت 1389