شوراها بايد نقص فرهنگي معضل پسماند را رفع كنند
خبرگزاري فارس: استاندار مازندران گفت: شوراها بايد در ارتباط با نقص فرهنگي معضل پسماند گامهاي مثبتي در مازندران بردارند.
به گزارش خبرگزاري فارس از ساري، سيدعلي اكبر طاهايي صبح امروز در همايش شوراهاي مازندران با بيان اينكه سپردن كار مردم به خودشان فعاليتي خردمندانه است، اظهار داشت: در سالهاي اخير با تشكيل شوراها فرصت خوبي ايجاد شد تا از ظرفيتهاي اثربخش مردمي استفاده بهينه شود و اين امر بايد استمرار داشته باشد.
وي افزود: استفاده از افراد تحصيلكرده در امور شهري كمك خوبي است، تا امور عمراني شهرها به دست متخصصان سپرده شود.
طاهايي تصريح كرد: اعضاي شوراي شهر و روستا بايد در انتخاب شهردار و دهيار توجه داشته باشند تا از افراد تحصيلكرده و كارآمد استفاده شود.
استاندار مازندران بيان داشت: براي اينكه عملكرد شوراها نتيجه بخش باشد، بايد نظارت جديتري را در رابطه با امور شهري اعمال كنند.
وي با اشاره به اينكه بحث مديريت پسماند از فعاليتهاي محوري استان در سال جاري محسوب ميشود، يادآور شد: در حال حاضر به صورت مقطعي پيگير رفع پسماند مازندران هستيم و اين موضوع يكي از برنامههاي اصلي ما در سفر سوم رئيس جمهور به استان خواهد بود.
طاهايي زيباسازي فضاي شهري و اماكن اداري را از فعاليتهاي ابتكاري شورا و شهرداريها دانست و يادآور شد: براي اينكه بتوانيم با هزينه كم شهري آراسته داشته باشيم، بايد از وجود گل در فضاي كاري و زندگي استفاده كنيم كه پرداختن به اين كار فرهنگي موجب اشتغالزايي ميشود.
معاون عمراني استاندار مازندران نيز در ادامه گفت: شورا به عنوان نماينده بدون واسطه مردم و نماد استعدادهاي افراد هر جامعه محسوب ميشود.
سيد عيسي هاشمي حيدري افزود: فعاليت در كارهاي تيمي در استان مازندران مورد توجه مسئولان قرار گرفته و اين موضوع در حال نهادينه شدن است.
وي يادآور شد: براي توسعه استان نياز است تا به انديشههاي جمعي جامه عمل پوشانده شود كه اين موضوع با شكلگيري شورا محقق شد.
انتهاي پيام/م20/ع
09:46 - 19 اردیبهشت 1389