شوراي فرهنگ عمومي در شهرستان اسلامشهر تشكيل شد
خبرگزاري فارس: در سال همت مضاعف و كار مضاعف نخستين جلسه شوراي فرهنگ عمومي در شهرستان اسلامشهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اسلامشهر، در اين جسه كه صبح امروز در فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، امام جمعه اسلامشهر با اشاره به تدبير حكيمانه مقام معظم رهبري در نامگذاري سال 1389 به نام سال همت مضاعف و كار مضاعف، به بيان آيات و رواياتي درباره فضيلت و ارزش كار در اسلام پرداختند و گفت: كار و تلاش، مقدس و محبوب پروردگار عالم است و پيامبر اعظم(ص) كار را عبادت برشمردند.
محمد نوروزي تصريح كرد: بندگان خدا و در هر مقام و موقعيت و پستي كه هستند، بايد تلاش كنند و اگر اين تلاش براي آن باشد كه دست به سوي دشمن و نامردان دراز نشود، تقدس و صوابش بيشتر است.
نماينده ولي فقيه در شهرستان اسلامشهر تأكيد كرد: موفقيتها و پيشرفتهاي مختلف علمي در عرصههاي مختلف و بويژه در انرژي هستهاي، مرهون همين همت و كار و تلاش مقدس است كه موجبات سربلندي و عزت ملت ما را فراهم ساخته است.
در ادامه ين جلسه فرماندار اسلامشهر و نايب رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان طي سخناني اظهار داشت: سال 89 را با فعاليتي مضاعف از ابتداي نوروز آغاز كرديم و تعامل و همكاري مسئولان در دستگاههاي مختلف سبب رضايتمندي مردم و مسافران از تمهيدات نوروزي در اين شهرستان شد.
غلامحسين آرام اقدامات صورت گرفته در سطح كشور جهت تسهيلات سفرهاي نوروزي و تنظيم بازار را خوب ارزيابي كرد و افزود: اين وظيفه مسئولان را در كار و تلاش مضاعف ميكند.
وي ضمن قدرداني از مسئولان و اعضاي ستاد دائمي تسهيلات سفر و ستاد تنظيم بازار شهرستان گفت: حضور فعال و موثر نيروي انتظامي، هلالاحمر، اورژانس، آتش نشاني، ميراث فرهنگي، شهرداريها و ادارات خدمات رسان در ايام تعطيلات نقش به سزايي در امنيت و آرامش مردم و ايجاد فرهنگ سفر داشت.
فرماندار اسلامشهر نامگذاري سالها رابسيارمهم برشمرد و گفت: به طور قطع ارتباط تنگاتنگي بين اين نامگذاريها و اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران وجود دارد.
وي ادامه داد: در سال گذشته كه سال حركت به سوي اصلاح الگوي مصرف بود، اقدامات بسيار خوبي در سطح شهرستان در زمينه اصلاح الگوي مصرف صورت گرفت كه آن جمله ميتوان به صرفه جويي بيش از هزار تن آرد در شهرستان با افزايش كيفيت نان و كاهش دور ريز اشاره كرد.
اين مسئول تصريح كرد: به طور قطع امسال نيز با همت و كار مضاعف در جهت حل مسائل و مشكلات شهرستان و پيشرفت و توسعه همه جانبه آن قدم برخواهيم داشت.
آرام با تأكيد براين كه مسئولان شهرستان وقت بيشتري براي حل مشكلات مردم در نظر بگيرند خاطرنشان كرد: بايد امسال به گونهاي فرهنگ سازي كنيم كه از وقت بعدازظهر نيز جهت كار استفاده شود و نبايد حضور مسئولان به ساعات اداري بسنده شود و هر مسئولي اگر هم در شهرستان ساكن نيست بايد حداقل 12 ساعت در شهرستان وقت بگذارد.
فرماندار اسلامشهر با اشاره به فرمايش امام خميني (ره) كه فرمودند، مساجد سنگر هستند و بايد سنگرها را حفظ كرد، تصريح كرد: مساجد يكي از مهمترين پايگاههاي فرهنگي كشورند كه نقش بي بديلي در حفظ و گسترش فرهنگ اصيل اسلامي در جامعه داشته و دارند و بايد در جهت تقويت و كمك به مساجد گام برداشت.
فرماندار شهرستان از تأييد مصوبه صدور مجوز تجاري رايگان به مساجد در فرمانداري خبر داد و از شوراي اسلامي شهر و شهردار اسلامشهر بابت ارائه اين لايحه و تصويب آن تشكر كرد.
وي گفت: طبق اين مصوبه شهرداري اسلامشهر نسبت به صدور مجوز به صورت رايگان جهت تغيير كاربري قسمتي از فضاي مساجد بدون استفاده به تجاري جهت مساعدت و درآمدزايي براي تأمين هزينههاي جاري مساجد(جهت پرداختن و فعاليت به موضوعات فرهنگي و عبادي)پس از اخذ موافقت و مصوبه كميسيون ماده 5 شورايعالي معماري و شهرسازي با رعايت كامل كليه قوانين، مقررات و ضوابط مربوطه و با رعايت اصول فني و شهرسازي اقدام ميكند.
وي گفت: براي مساجدي كه مساحت آنها تا 500 متر مربع است تا ده درصد عرصه به صورت تجاري در 2 باب، براي مساجدي كه مساحت آنها تا هزار متر مربع است تا هفت و نيم درصد عرصه به صورت تجاري در سه باب و براي مساجدي كه مساحت آنها بيش از هزار مترمربع است تا يكصد مترمربع تجاري در چهار باب مجوز تجاري به صورت رايگان داده ميشود.
انتهاي پيام/س10.
11:36 - 5 اردیبهشت 1389