نخستين همايش علمي پژوهشي توسعه شهرستان گرمه آغاز شد
خبرگزاري فارس: نخستين همايش علمي پژوهشي توسعه گرمه همزمان با سالروز تاسيس اين شهرستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرمه، همايش علمي پژوهشي توسعه اين شهرستان با هدف معرفي شهرستان نوبنياد گرمه در سطح خراسان شمالي و فرا استاني، معرفي چهرههاي شاخص و پيشآهنگ علمي، ادبي و فرهنگي شهرستان و همچنين جمعآوري مقالههاي علمي و طرحهاي كارشناسي در زمينههاي اقتصادي، فرهنگي، توليدي، صنعتي و كارآفريني با هدف تدوين سند توسعه شهرستان برگزار شد.
فرماندار گرمه در آيين برگزاري اين همايش گفت: دستاوردهاي همايش توسعه شهرستان در تدوين سند توسعه شهرستان لحاظ ميشود.
نظرعلي نظري اظهار داشت: هماكنون گرمه فاقد زيرساختهاي مورد نياز يك شهرستان است و تنظيم سند چشمانداز براساس داشتههاي علمي ميتواند موجب تسريع در ايجاد اين زيرساختها شود.
وي محورهاي مقالات ارائه شده به اين همايش را در حوزههاي نقش شهرستان گرمه در توسعه استان، جايگاه شهرك صنعتي و همچنين نقش آموزش عالي، كشاورزي، گردشگري و صنعت حمل و نقل در توسعه اين شهرستان برشمرد.
نظري افزود: معرفي مفاخر، بزرگان، پيشآهنگان روحاني، فرهنگي، علمي و ادبي شهرستان، نقش و جايگاه بانوان در توسعه شهرستان، نقش و جايگاه شهرستان گرمه در برنامههاي استاني و كشوري، نقش و جايگاه صنعت و شهركهاي صنعتي در توسعه شهرستان، نقش و جايگاه آموزش عالي را در توسعه شهرستان از محورهاي ديگر اين همايش برشمرد.
وي اظهار داشت: همچنين نقش و جايگاه كشاورزي اعم از باغداري، دامپروري، آبخيزداري، نقش و جايگاه گردشگري ميراث و پيشينه فرهنگي در توسعه شهرستان، نقش و جايگاه حمل و نقل و تاثير آن بر توسعه شهرستان، نقش و جايگاه طرح مسكن مهر، توسعه علمي، فناوري اطلاعات و زيرساختها از ديگر محورهاي نخستين همايش علمي پژوهشي توسعه شهرستان گرمه به شمار ميرود.
نظري توسعه مشاركتهاي مذهبي، فرهنگي و اجتماعي شهرستان، توسعه سياسي و امنيتي شهرستان گرمه، توسعه عمران و شهرسازي با رويكردهاي زيباسازي، مقاومسازي و خدمات شهري، توسعه اقتصادي و اشتغال نيروهاي بومي و همچنين توسعه بهداشت، درمان و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي را از ديگر محورهاي اين همايش عنوان كرد.
وي با بيان اينكه دبيرخانه اين همايش از ماه گذشته در مجتمع فرهنگي و هنري انديشه گرمه شكل گرفته است، برگزاركنندگان اين همايش را استانداري خراسان شمالي، فرمانداري گرمه و همچنين ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين استان برشمرد.
نماينده عالي دولت در گرمه با اشاره به اينكه برگزاري نخستين همايش علمي پژوهشي توسعه اين شهرستان از هفت ماه قبل كليد خورد، تصريح كرد: در اين راستا هزار و 700 نفر ساعت كار تاكنون انجام شده است.
وي ميزان اعتبارات پيشبيني شده تاكنون براي برگزاري اين همايش را 60 ميليون ريال اعلام كرد و گفت: براساس برنامهريزيهاي انجام شده به افراد برتر اين همايش تنديس و همچنين جوايزي اهدا ميشود.
نظري گفت: 72 مقاله به همايش علمي پژوهشي شهرستان گرمه ارسال شده است كه از اين تعداد 13 مقاله توسط هيئت داوران انتخاب شده است.
انتهي پيام/ج10
14:16 - 2 اردیبهشت 1389