استان مركزي تنديس استان برتر را دريافت كرد
خبرگزاري فارس: مديركل ميراث فرهنگي استان مركزي گفت: استاندار مركزي تنديس استان برتر در بخش خدماترساني به مسافران را از دست رئيس جمهور دريافت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي و صنايع دستي استان مركزي، محمدحسين فرمهينيفراهاني اظهار داشت: در مراسم تجليل از خادمان ستاد تسهيلات سفرهاي كشور كه در مركز همايشهاي بينالمللي صدا و سيما تهران برگزار شد، استاندار مركزي تنديس استان برتر در بخش خدمات رساني به مسافران را از دست رئيس جمهور دريافت كرد.
وي خاطر نشان كرد: باتوجه به اينكه بسياري از هموطنان از چند استان عبور ميكنند تا به مقصد اصلي گردشگري برسند، از اين رو استانهايي كه در مسير قرار گرفتهاند، سعي كردند علاوه بر سرويسدهي بين راهي با معرفي جاذبههاي گردشگري در مبادي ورودي بخشي از مسافران را به استان خود جذب كنند، كه در ميان استانهاي كشور، استان مركزي موفق به كسب رتبه برتر در زمينه خدمات رساني به مسافران شد.
فراهاني اظهار داشت: در مراسم تجليل از خادمان ستاد تسهيلات سفرهاي كشور كه با حضور رئيس جمهور در تهران برگزار شد، استان مركزي به دليل حضور چشمگير گردشگران در سرچشمه محلات در بين 90 مركز تفريحي توريستي برجسته كشور رتبه نهم را به عنوان نقطه پربازديد كننده بهدست آورد.
انتهاي پيام/م30/
15:45 - 25 فروردین 1389