اسكان بيش از 112 هزار نفر در مراكز اقامتي گلستان
خبرگزاري فارس: دبير ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان گفت: از ابتداي تعطيلات تاكنون 112 هزار و 574 نفر از مسافران نوروزي در مراكز اقامتي گلستان اسكان يافتند.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان به نقل از روابط عمومي ادارهكل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان، فريدون فعالي اظهار داشت: در روز هفتم فروردين 17 هزار و 21 مسافر در مراكز اقامتي و پذيرايي اقامت دارند.
وي تصريح كرد: 943 نفر در هتلها، 628 نفر در مهمانپذيرها، يك هزار و 500 نفر در منازل استيجاري، 600 نفر در كمپهاي موقت، 7 هزار و 100 نفر در كلاسهاي مدارس، يك هزار و 5 هزار و 250 نفر در ساير مراكز اقامتي و 5 هزار نفر در چادرهاي شخصي اسكان يافتند.
دبير ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان گفت: از ابتداي تعطيلات نوروزي تاكنون 112 هزار و 574 مسافر و گردشگر در مراكز اقامتي و پذيرايي پيشبيني شده اقامت يافتند.
فعالي افزود: تاكنون 8 هزار و 338 نفر در هتلها، 5 هزار و 531 نفر در مهمانپذيرها، 49 هزار و 13 نفر در مدارس، 3 هزار و 840 نفر در كمپها، 12 هزار و 210 نفر در منازل استيجاري و 33 هزار و 642 نفر در ساير مراكز اقامت دارند.
دبير ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان گفت: تمام مراكز اقامتي و پذيرايي براي اسكان و خدماترساني به مسافران نوروزي آماده است.
وي ادامه داد: تاكنون بيش از 49 هزار و 13 مسافر در مدارس استان گلستان اسكان يافتند.
دبير ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان گفت: با توجه به اينكه سازمان آموزش و پرورش استان گلستان مسئوليت كميته اسكان ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان را بر عهده دارد، 170 مدرسه با يك هزار و 546 كلاس ويژه مجهز و نيمه مجهز استان را براي اسكان مسافران و گردشگران نوروزي سرويسدهي ميكند.
فعالي افزود: اين مدارس با امكاناتي همچون تلويزيون، يخچال، فرش براي پذيرايي از مسافران نوروزي اعم از فرهنگي و غيرفرهنگي در سطح استان مجهز شده و گردشگران ميتوانند در اين اماكن اقامت يابند.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان گفت: تاكنون 7 هزار و 698 مسافر در كلاسهاي مدارس شركت داشتند.
به گفته وي، مسافران و گردشگران نوروزي در ورودي هر شهرستان ميتوانند اطلاعات مربوط به ستادهاي اسكان را از كيوسكها و كمپهاي ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان دريافت كنند.
انتهاي پيام/ل20
13:21 - 28 مارس 2010