قلعهنوعي ملاحظه موي سپيد من را هم نكرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم صبا با اشاره به صحبتهاي ماههاي اخير اميرقلعه نوعي گفت: قلعه نوعي حتي ملاحظه موي سپيد من را هم نكرد و هر چه خواست به من گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، رسول كربكندي پنجشنبه شب پس از پيروزي صباي قم مقابل سپاهان اصفهان در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبريك به مردم قم به خاطر پيروزي شيرين صبا مقابل سپاهان اظهار داشت: ما بعد از بازي پيكان به بازيكنان و كادر فني گفتيم كه فقط در آرامش است كه ميتوانيم در اين بازي نتيجه دلخواه را كسب كنيم.
وي با اشاره به صحبتهاي مسئولان و كادر فني سپاهان مبني بر اين كه در ديدار مقابل صبا از بازيكنان ذخيره خود استفاده ميكنند، بيان داشت: ما ميترسيديم كه اين صحبتها انسجام و همبستگي بازيكنان صبا را از بين ببرد و آنها اين بازي را دست كم بگيرند.
سرمربي تيم صبا گفت: ما به بازيكنان خود اعلام كرديم شما با پيراهن زرد سپاهان بازي داريد و شما با تيم سپاهان بازي ميكنيد و نه بازيكنان و نبايد اين بازي را دست كم بگيريد، البته من جدي نگرفتن سپاهان در اين بازي را نميپذيرم چون آنها با تعويضهايشان نشان دادند هر كاري ميكنند تا بازنده اين بازي نباشند.
وي خاطرنشان كرد: سپاهان يك تيم پرتعداد از نظر بازيكن است و با وجود اينكه بازي زيبايي نشد و كيفيت خوبي در اين بازي به دليل باد شديدي كه ميوزيد وجود نداشت، آنها به توپهاي هوايي روي آورند و سعي كردند با سانتر از جناحين به نتيجه دلخواه دست يابند.
كربكندي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه چرا قلعه نوعي در ابتداي اين ديدار براي خوشامدگويي پيش شما نيامد و شما نيز به سمت وي نرفتيد، تصريح كرد: ما يك بحث و جدل طولاني داشتيم و در خيلي از مصاحبهها وي مسائلي را به من نسبت داد و حتي ملاحظه موي سپيد مرا هم نكرد، من مصلحت نديدم بعد از اين همه كه هرچه خواستند به من گفتند بحث در اينجا به پايان برسد و گفتم در يك فضاي آرام بايد اين بحث را خاتمه دهيم.
انتهاي پيام/ل30
09:38 - 28 اسفند 1388