توطئه دشمنان ثمرهاي جز اتحاد و همبستگي بيشتر ملت ندارد
خبرگزاري فارس: عضو مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي گفت: توطئه دشمنان اسلام و مسلمين ثمرهاي جز اتحاد و همبستگي ملت مسلمان ايران ندارد و موجب استحكام بيشتر اسلام و نظام ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، حجتالاسلام محمدباقر شريعتي عصر امروز در يادواره تجليل از چهره هاي ماندگار تقريب (ماموستا شيخالاسلام و ماموتا عالي) اظهار داشت: روحانيون در مقابل انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران متعهد هستند كه در اين راستا بايد اين تعهد را به نحو احسن به انجام برسانند.
وي افزود: روحانيون شيعه و سني هميشه در راه خداست و روشنگري جامعه اسلامي پيشگام و پيشتاز بودند و در اين راستا شهداي زيادي را تقديم اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران كردهاند.
عضو مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي ادامه داد: ياد و خاطره شهداي روحاني هميشه در دل مومنان و مسلمانان جهان زنده است و در اين راستا بايد با آگاهسازي جوانان و ترويج و نهادينه كردن اهداف شهداي روحاني در زنده نگه داشتن راه آنان تلاش كرد.
وي با اشاره به جايگاه رفيع و خدمات قابل توجهي روحانيون در همه عرصههاي تاريخ اسلام تصريح كرد: رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران يكي از روحانيون برجسته و شاگرد نامدار و خلف امام راحل در همه عرصهها و مشكلات موجود كشور را به گونهاي اداره مي كند كه نشاندهنده توانايي روحانيون است.
شريعتي اضافه كرد: ايران اسلامي پرچم پرافتخار وحدت و انسجام اسلامي را در جهان برافراشته و اقتدار، عزت و غرور مسلمانان در لواي اين پرچم پرافتخار به سوي تحقق و بالندگي روز افزون در حركت است.
وي نياز به وحدت كلمه و انسجام اسلامي را از مهمترين ضروريات كنوني جوامع اسلامي معرفي كرد و افزود: بايد مسلمانان با تأسي از احكام و شرايع والاي اسلامي و پيروي از عالمان و بزرگان ديني به ريسمان محكم الهي چنگ زده و در برابر هرگونه دستاندازي و تفرقهافكني دشمنان اسلام ايستادگي كنند.
انتهاي پيام/ق30
17:58 - 10 اسفند 1388