7 جايگاه سوخت سي‌ان‌جي در آبادان و خرمشهر افتتاح مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديرعامل پخش فراورده‌هاي نفتي آبادان گفت: تاپايان سال‌جاري هفت جايگاه سوخت سي‌ان‌جي در آبادان و خرمشهر افتتاح مي‌شود.
علي حكمت امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: در سال‌هاي اخير و با توجه به تاكيد دولت مبني بر گسترش جايگاه‌هاس سوخت گاز طبيعي روند احداث اين جايگاه‌ها در مناطق مختلف و از جمله در آبادان و خرمشهر نسبت به سال‌هاي گذشته رشد چشمگيري داشته است. وي افزود: پس از اينكه نخستين جايگاه سوخت CNG منطقه در خرمشهر راه‌اندازي شد و باتوجه به اينكه رانندگان آباداني و خرمشهري به صورت مشترك از اين جايگاه استفاده مي‌كردند مشكلاتي در زمينه ترافيك و ايجاد صف‌هاي طولاني براي آنها ايجاد شده بود. مديرعامل پخش فراورده‌هاي نفتي آبادان ادامه داد: خوشبختانه و با اقدامات انجام شده، در دهه فجر امسال سه جايگاه سوخت گاز طبيعي در آبادان راه‌اندازي شد و بخشي از مشكلات رانندگان آباداني در زمينه استفاده از گاز طبيعي را كاهش داد. حكمت تصريح كرد: اين جايگاه‌ها شامل يك جايگاه دو منظوره با اعتباري بالغ بر 800 ميليون ريال و دو جايگاه تك منظوره در مناطق بهشت شهدا و فلكه فرودگاه آبادان با اعتباري بالغ بر 2 ميليارد تومان بوده است. وي از راه‌اندازي هفت جايگاه سوخت CNGدر آبادان و خرمشهر تا پايان سال‌جاري نيز خبر داد و خاطرنشان‌كرد: اين جايگاه‌ها با پيشرفت مناسب در حال اجرا بوده و پيش‌بيني مي‌شود، ظرف يك ماه آينده مورد بهره‌برداري قرار گيرد.
مديرعامل پخش فراورده‌هاي نفتي آبادان افزود: اين جايگاه‌ها نيز شامل پنج جايگاه در مناطق كوي ذوالفقاري، كوي فرهنگيان، ميدان طيب، محتشم و ايستگاه 12 در آبادان، يك جايگاه در خرمشهر و يك جايگاه نيز در اروندكنار است. حكمت در خصوص ميزان مشاركت بخش خصوصي در زمينه احداث جايگاه سوخت گاز طبيعي نيز اظهارداشت: بخش خصوصي تاكنون احداث يك جايگاه در منيوحي اروندكنار را متقبل شده است كه متاسفانه به دلايلي روند احداث اين جايگاه از پيشرفت مناسبي برخوردار نيست. وي در پايان ابراز اميدواري كرد؛ با راه‌اندازي اين جايگاه‌ها شاهد كاهش مشكلات شهروندان در زمينه استفاده از سوخت CNG باشيم. انتهاي پيام/م20:
09:52 - 1 اسفند 1388

0 بازدید




1 پاسخ