راه‌اندازي مركز معاينه فني خودروي خلخال

خبرگزاري فارس: با هدف جلوگيري از مراجعه صاحبان خودروها براي دريافت برگه معاينه فني نخستين مركز معاينه فني خودرو در شهر خلخال به زودي راه‌اندازي مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، فرماندار خلخال بعد از ظهر امروز در جلسه شوراي ترافيك اين شهر با اشاره به ضرورت راه‌اندازي اين مركز افزود: در صورت راه‌اندازي اين مركز تا چند ماه آينده از مراجعه رانندگان وسايط نقليه موتوري به مركز استان جلوگيري شده و صاحبان خودروها برگ معاينه فني را از اين مركز دريافت خواهند كرد. محسن عيدي ادامه داد: عمليات اجرايي و تجهيز اين مركز به پيشرفته‌ترين دستگاه‌هاي كنترل و ارزيابي خودروها از لحاظ فني مجهز شده و در كوتاه‌ترين زمان اين برگه‌ها به رانندگان صادر خواهد شد. وي اظهار داشت: در صورت مساعدت شهرداري خلخال در زمينه صدور پروانه فعاليت مركز معاينه فني خودرو كه توسط بخش خصوصي احداث شده، افتتاح خواهد شد. عيدي تصريح كرد: با فعال شدن اين مركز علاوه بر اشتغالزايي براي بيش از 10 نفر زمينه خوبي نيز براي مراجعه مستمر خودروها و معاينه دقيق آنها از لحاظ فني انجام خواهد شد. وي خاطر نشان كرد: هر چند شهرستان خلخال در زمينه مسايل زيست محيطي و آلودگي هوا با مشكلي حاد مواجه نيست اما ضرورت دارد با راه‌اندازي اين مراكز خودروها در مدت زمان معين مورد معاينه فني قرار گيرد تا مشكلات آنها نيز برطرف شود. فرماندار خلخال به كاهش مصرف سوخت به ويژه بنزين و گازوئيل در سال‌جاري اشاره كرد و ادامه داد: در سال اصلاح الگوي مصرف ميزان مصرف اين مواد سوختي بين 15 تا 20 درصد در خلخال كاهش يافته است.
وي نسبت به ساخت و راه‌اندازي پاركينگ طبقاتي در اين شهرستان تاكيد كرد و خواستار مساعدت بخش خصوصي در اين زمينه شد. انتهاي پيام/ن30
19:27 - 8 بهمن 1388

0 بازدید




1 پاسخ