گازرساني به 700 روستاي استان كردستان تصويب شد

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت گاز استان كردستان گفت: در دو سفر هيئت دولت و سفر رهبر معظم انقلاب؛ گازرساني به 700 روستاي استان كردستان تصويب شد.
محمدمهدي مهدوي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در سنندج تمام اهتمام مسئولان شركت گاز كردستان را ارتقاي شاخص‌هاي گازرساني و توسعه پايدار شبكه ذكر كرد و اظهار داشت: با حمايت‌هاي مسئولان شركت ملي گاز و مسئولان استاني و نمايندگان مجلس، شركت گاز كردستان در انجام ماموريت‌هاي محوله تاكنون مطلوب عمل كرده است. مديرعامل شركت گاز استان كردستان با اشاره به تقويت خطوط انتقال گاز استان در دو سال اخير گفت: اكنون از نظر ظرفيت سازي در سطح استان مشكلي نداريم. مهدوي فعاليت‌هاي گازرساني شركت گاز استان را تنها به منظور خدمتگزاري دانست و گفت: اجراي پروژه‌هاي گازرساني در بسياري از روستاهاي استان كردستان نه تنها توجيه اقتصادي ندارد بلكه شركت گاز را نيز متحمل ضرر مادي مي‌كند اما بنا به اهداف نظام و دولت در زمينه محروميت‌زدايي و توسعه شبكه گازرساني، اين شركت اقدام به گازرساني به روستاها مي‌كند. به گفته وي نصب هر علمك گاز در استان كردستان حدود 40 ميليون ريال هزينه دارد كه اين رقم به دليل وضعيت جغرافيايي منطقه و كوهستاني بودن استان، بيشتر از ساير استان‌ها است. مديرعامل شركت گاز استان كردستان همچنين به تشريح شاخص‌هاي گاز در استان كردستان پرداخت و گفت: اكنون 17 شهر و 208 روستاي استان كردستان از نعمت گاز طبيعي برخوردار هستند. مهدوي همچنين طول شبكه‌گذاري در استان را در حال حاضر 3 هزار و 333 كيلومتر، طول اجراي خطوط انتقال را 294 كيلومتر و تعداد انشعابات را 131 هزار و 567 عدد ذكر كرد.
وي تعداد خانوارهاي زير پوشش شبكه گاز در استان را 255 هزار و 999 نفر و جمعيت زير پوشش را يك ميليون و 203 هزار و 194 نفر ذكر كرد. مديرعامل شركت گاز استان كردستان به مصوبات دو سفر هيئت دولت و سفر رهبر معظم انقلاب در بخش گاز در اين استان اشاره كرد و گفت: در مجموع اين دو سفر گازرساني به 700 روستا به تصويب رسيده كه با اجرايي شدن پروژه‌هاي مربوط به اين مصوبات، شاهد توسعه گازرساني در سطح استان خواهيم بود. مهدوي به بهره‌برداري از 46 پروژه گازرساني روستايي در دهه مبارك فجر امسال در سطح استان اشاره كرد و گفت: در ايام‌الله دهه مبارك فجر پروژه گازرساني به 46 روستا و يك شهر استان به بهره‌برداري مي‌رسد. انتهاي پيام/ن20.
09:08 - 6 بهمن 1388

0 بازدید




1 پاسخ