احكام قضايي 341 پرونده از متخلفان صنفي درميان صادر شد
خبرگزاري فارس: معاون نظارت و بازرسي سازمان بازرگاني خراسان جنوبي گفت: در 9 ماهه سال جاري 344 واحد متخلف صنفي درميان شناسايي شدند كه احكام قضايي 341 پرونده صادر شد.
علي تهوري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در درميان اظهار داشت: از مجموع يكهزار و 876 مورد بازرسي به عمل از سطح واحدهاي صنفي و غيرصنفي شهرستان درميان 344 واحد متخلف در زمينههاي مختلف گرانفروشي، كمفروشي و قاچاق كالا شناسايي و به هيئت رسيدگي به تخلفات صنفي و تعزيرات حكومتي ارسال شد.
وي ارزش ريالي پروندههاي متشكله در بخش گرانفروشي را بيش از 47 ميليون ريال عنوان كرد و گفت: اجراي طرحهاي نظارتي ويژه نوروز 88، ويژه مصالح ساختماني در تابستان، ورود حجاج به كشور، ماه محرم و شب يلدا از مهمترين اقدامات صورت گرفته توسط سازمان بازرگاني استان در ماههاي گذشته بوده است.
معاون نظارت و بازرسي سازمان بازرگاني خراسان جنوبي تصريح كرد: بازرسي از واحدهاي صنفي و غيرصنفي غالبا بر اساس گزارشات رسيده به ستاد خبري 124 و شكايات مردمي صورت پذيرفته و اجراي طرحهاي نظارتي بر اساس دستورالعملهاي سازمان حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان برابر قوانين سازمان بازرگاني استان به اجرا در ميآيند.
تهوري ثبات بازار، كنترل قيمتها، نظارت بر كار واحدهاي صنفي و غيرصنفي، جلوگيري از قاچاق كالا و ارز در راستاي حمايت از حقوق توليدكنندگان و مصرفكنندگان و توزيع عادلانه ثروت و خدمات بين نقاط مختلف كشور را در راستاي اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي و تأمين امنيت رواني جامعه از مهمترين وظايف سازمان بازرگاني در خراسان جنوبي برشمرد.
وي اجراي طرح نظارتي نوروز ۸۹ با حضور بازرسان سازمان بازرگاني، مجامع امور صنفي و اتحاديههاي استان را از مهمترين برنامههاي آتي اين سازمان اعلام كرد.
انتهاي پيام/ل30.
10:24 - 18 ژانویه 2010