احداث ترمينال بزرگترين طرح عمراني فرودگاه گيلان است
خبرگزاري فارس: مديركل فرودگاه گيلان گفت: ساخت ترمينال بزرگترين طرح عمراني فرودگاه سردار جنگل رشت است.
عباس رحمتيان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به وضعيت پروژههاي عمراني فرودگاه گيلان اظهار داشت: اصليترين پروژه اين فرودگاه ساخت ترمينال است كه پس از 40 سال براي نياز آينده مردم آماده ميشود.
وي ادامه داد: اين طرح قابليت پذيرش همزمان دو فروند هواپيماي ايرباس را دارد و در 5/1 طبقه احداث ميشود و به طور همزمان پذيراي 500 مسافر است.
رحمتيان اعتبار ساخت ترمينال فرودگاه را بالغ بر 6 ميليارد تومان عنوان كرد و اظهار داشت: اين پروژه در حال احداث بوده و بيش از 50 درصد عمليات آن انجام شده است.
وي افزود: اميدواريم با روند اعتبارات ملي بتوانيم تا پايان سال آينده پروژه ترمينال را براي بهرهبرداري آماده كنيم.
مديركل فرودگاه گيلان عدم استفاده از اعتبارات استاني را از مشكلات فرودگاه دانست.
وي با اشاره به اجراي مصوبات دولت درباره فرودگاه استان گفت: در سفر نخست و دوم هيئت دولت چهار مصوبه براي فرودگاه به تصويب رسيد كه چندان سنگين نبود.
رحمتيان تغيير نام فرودگاه رشت به سردار جنگل، نقطه صفر مرزي براي صدور رواديد گردشگران خارجي، احداث سالن مشايعت كنندگان و مستقبلان را از مصوبات فرودگاه عنوان كرد.
مديركل فرودگاه گيلان با اشاره به اينكه فرودگاه رشت تنها دروازه هوايي استان خود را به خوبي نشان داده است، افزود: فرودگاه سردار جنگل رشت نقطه اصلي شاهراه بينالمللي و كريدور هواپيمايي اروپا به خاور دور و خاورميانه است و به صورت 24 ساعته فعاليت ميكند.
رحمتيان اضافه كرد: فرودگاه رشت از نظر خدمات و دستگاههاي كمك ناوبري در حد بينالمللي است.
وي از پروازهاي قسطي در برخي مسيرها خبر داد و گفت: اگر نياز مردم افزايش يابد، شركتهاي هوايي نيز با ميل و رغبت فعاليت خود را بيشتر ميكنند.
مديركل فرودگاه گيلان افزود: اين فرودگاه را ميتوانيم در اختيار شركتهاي پرنده نظير نيروي هوايي سپاه و بخش هوايي نيروي دريايي قرار دهيم تا بتوانند آموزشهاي خلباني براي كاركنان خود داشته باشند.
به گفته وي مسير دمشق به طور مستقيم توسط آژانس هواپيمايي در فرودگاه سردار جنگل رشت انجام ميشود.
انتهاي پيام/م20.
09:24 - 23 دی 1388