قرارداد ساخت يكهزار واحد مسكن 45 روزه در هشتگرد منعقد شد
خبرگزاري فارس: وزير مسكن و شهرسازي از قرارداد ساخت يكهزار واحد مسكوني 45 روزه به صورت انبوه در شهر جديد هشتگرد خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان آمل، علي نيكزاد شنبه شب در حاشيه پنجاه و هشتمين جلسه شوراي مسكن مازندران در فرمانداري شهرستان آمل گفت: ساخت اين واحدهاي مسكوني تكنولوژي جديدي از ساخت و سازها در كشور است كه از سوي مركز تحقيقات وزارت مسكن و شهرسازي طراحي و به مرحله اجرا درآمده است.
وي با بيان اينكه نخستين واحد مسكوني 45 روزه چندي قبل مورد بهرهبرداري قرار گرفته است، افزود: اين واحد مسكوني دو طبقهاي با همه امكانات مورد نياز براي زندگي شهري ساخته و بهرهبرداري شده است.
وزير مسكن و شهرسازي تصريح كرد: واحدهاي مسكوني 45 روزه از ايمني بالايي برخوردار است و به لحاظ سبك و ارزان بودن و همچنين ساخت سريع آن مطلوب و قابل قبول است.
نيكزاد ابراز اميدواري كرد؛ ساخت واحدهاي مسكوني 45 روزه ميتواند ساخت و سازهاي مسكوني در كشور را از حالت سنتي خارج و به سمت صنعتيسازي سوق دهد.
وي گفت: در انبوهسازي اين واحدها تعداد طبقات دو تا سه طبقهاي ساخته خواهد شد.
وي تنها مشكل در ساخت واحدهاي 45 روز را كمبود كارگران آموزش ديده در ساخت و سازاين واحدها اعلام و اضافه كرد: كارگراني كه قرار است اين واحدها را بسازند بايد از آموزشهاي فني و حرفه اي برخوردار باشند.
وزير مسكن و شهرسازي در پايان گفت: براي جبران اين كمبود هم اكيپهاي مختلفي از پيمانكاران را در آموزشهاي فني و حرفهاي شركت خواهيم داد.
انتهاي پيام/ن30
09:37 - 13 دی 1388