هنرمندان صنايع دستي قم به بوشهر ميروند
خبرگزاري فارس: هنرمندان صنايع دستي استان قم در نمايشگاه سراسري صنايع دستي بوشهر آثار خود را عرضه ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قم، معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين سازمان از حضور فعالانه هنرمندان صنايعدستي قم در چهارمين نمايشگاه سراسري بازرگاني صنايعدستي بوشهر خبر داد و گفت: هنرمندان قمي در چهار رشته در نمايشگاه سراسري بازرگاني بوشهر حضور مييابند و برترين توليدات خود را به نمايشگاه استان بوشهر ميبرند.
مهدي نصر اصفهاني تصريح كرد: چهار صنعتگر صنايعدستي و هنرهاي سنتي قم راهي نمايشگاه بوشهر ميشوند.
وي افزود: هنرمندان قمي در رشتههاي سفال، سراميك، منبت چوب و شيشه به اين نمايشگاه ميروند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري قم در ادامه اظهار داشت: اين يازدهمين نمايشگاه مصوبي است كه هنرمندان و صنعتگران قمي در سال جاري امكان حضور در آن را پيدا كردهاند.
نصر اصفهاني اضافه كرد: هنرمندان صنايعدستي قم از ابتداي امسال تاكنون در نمايشگاههاي قم، يزد، گيلان، كرمانشاه، اردبيل، سيستان و بلوچستان، مركزي، كردستان، همدان و كرمان شركت كردهاند.
وي با بيان اينكه اين نمايشگاه از 15 دي ماه جاري افتتاح و تا 19 همين ماه ادامه دارد، تصريح كرد: از استانهاي سراسر كشور در نمايشگاه سراسري بازرگاني صنايع دستي و هنرهاي سنتي بوشهر شركت ميكنند.
انتهاي پيام/ص30.
10:14 - 9 دی 1388