ايرانيان آزاده خود را مديون امام(ره) مي‌دانند

خبرگزاري فارس: مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري هرمزگان گفت: امروز تمام مردم آزاده ايران خود را مديون امام و انديشه‌هاي او مي‌دانند.
علرضا پاكدامن امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در بندرعباس ضمن محكوم كردن اغتشاشات اخير و اهانت به ساحت قدسي خميني كبير اظهار داشت: به نظر مي‌آيد كه عمل ناپسند توسط تعداد انگشت شماري از فريب خوردگان و تطميع‌شدگان رقم خورده است و سند اين گفته در واكنش‌ها و عكس العمل‌هاي مردم پس از وقوع اين عمل ريشه دارد. وي ادامه داد: بنيانگذار جمهوري اسلامي تمام عمر پر بركت خود را صرف آزادي و آزادگي ملت و كشور ايران كرد و امروزه هيچ ايراني آزاده‌اي در كشور وجود ندارد كه خود را مديون امام و الطاف وي در راه آزادي موجود خود نداند. مديركل دفتر امور اجتماعي هرمزگان اظهار داشت: دشمنان كه از وقوع اين حادثه خوشحال و فكر مي‌كردند تا مدت‌ها خوراك تبليغاتي رسانه‌هايشان بر عليه نظام تامين شده است پس از حضور گسترده مردم در خيابان‌ها تعطيلي حوزه‌هاي علميه گام‌ها عقب‌تر از قبل نشستند و دانستند كه ملت ايران نه تنها ذره‌اي از عقايد و آرمان‌هاي خود كه ريشه در اعمال و كردار خميني دارد عقب ننشسته بلكه با سير مسير تكاملي آرمان‌ها نگاه به سمتي دارد كه در آينده تمام دنيا را به صورت فراگير در اختيار مي‌گيرد.
مديركل امور دفتر اجتماعي استانداري هرمزگان در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تقدير از حضور هميشگي مردم و به ويژه دانشجويان در صحنه و ميادين مختلف ابراز داشت: مردم هرمزگان نشان دادند كه همانند گذشته علاقه‌مند به انقلاب و ترويج انديشه‌هاي امام (ره) در كشور هستند و حضور چشمگير آنها در دانشگاه‌ها، حوزه‌هاي علميه و خيابان‌ها در تجمع‌هاي چند هزار نفري خود، گواهي به اين مطلب است. پاكدامن در پايان گفت: مناسب‌ترين گزينه در حال حاضر در كشور براي تمام گروه‌ها و طرفداران آنها حفظ آرامش و عدم توجه به خواسته‌هاي پليد و حرف‌هاي كذب دشمنان است و مطمئنا ملتي همانند ملت ايران هيچ وقت مسائل و منافع داخلي خود را به خواسته‌هاي مستكبران ترجيح نخواهد داد. انتهاي پيام/آ20
16:07 - 24 آذر 1388

0 بازدید




1 پاسخ