بسيج از معجزات امام راحل و انقلاب است
خبرگزاري فارس: امام جمعه جيرفت: بسيج از معجزات امام راحل و انقلاب است.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، حجتالاسلام حسين جماليزاده صبح امروز در جمع بسيجيان و مسئولان محلي اظهار داشت: دستور تشكيل بسيج توسط حضرت امام (ره) برگرفته از الهامات حضرت وليعصر (عج) است.
وي تصريح كرد: قبل از شروع جنگ تحميلي دستور تشكيل بسيج مستضعفين در مقابل مستكبران صادر شد و امروز ما بر سر سفرهاي نشستهايم كه امام راحل صاحبش بود و بسيجيان پذيراييكنندگان اين سفره هستند.
امام جمعه جيرفت با اشاره به فرمان تشكيل بسيج افزود: بسيج از معجزات امام راحل و انقلاب است و با توجه به مخالفتهايي كه در آن زمان با امام (ره) شد، امام با تدبير و رهبري شايسته اين مهم را به سرانجام رساندند.
حجتالاسلام جماليزاده تصريح كرد: اداره كردن جنگ و مقابله با استكبار و مزدوران جهاني از معجزات امام راحل در قالب بسيج است.
امام جمعه جيرفت گفت: مقام معظم رهبري 1300 سال را با حكمت ديدند، آنهايي كه اهل بصيرت هستند با كمي تامل به اين مسائل پي ميبرند.
وي خاطرنشان كرد: مردم اگر بصيرت پيدا كنند، نياز به دستور ندارند و خودشان بر عليه ظلم و ستم دشمنان بر ميخيزند.
جماليزاده تصريح كرد: بعضيها در 30 سال انقلاب استقامت داشتند و ثابت قدم ماندند، اما بعضي ديگر همراه با باد بودند، مثلاً در فضاي دوم خرداد خودشان را بر عليه اصولگرايي معرفي ميكنند و در فضاي اصولگرايي خودشان را اصولگرا ميدانند و مدام در حال فريب مردم هستند.
امام جمعه جيرفت افزود: اين بسيج بود كه با بصيرت تمام، جلوي اغتشاشگران و اختلافات را گرفت و بسيجيان ما فقط منتظر فرمان و دستور مقام معظم رهبري هستند.
انتهاي پيام/ش30
13:07 - 5 آذر 1388