همايش تعاون و كارآفريني در بيرجند برگزار شد
خبرگزاري فارس: همايش تعاون و كارآفريني ويژه دانشجويان و دانشآموختگان دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي با همكاري اداره كل تعاون استان خراسان جنوبي و دانشگاه علمي كاربردي واحد بيرجند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، رئيس دانشگاه علمي كاربردي واحد خراسان جنوبي ظهر امروز در اين آيين در مورد فلسفه تاسيس اين دانشگاه در كشور گفت: اين دانشگاه بر اساس نياز كشور به ايجاد شرايط اشتغال جديد با هدف پرورش نيروهاي متخصص و بالا بردن سطح علمي نيروهاي مشغول به كار در قالب 630 مركز علمي كاربردي در كشور فعاليت ميكند.
محمد خراشاديزاده با اشاره به جمعيت 18 ميليوني جوانان در كشور افزود: از اين تعداد 9 ميليون نفر بين سنين 20 تا 25 سال قرار دارند و هم اكنون در كشور جمعيتي بالغ بر 3 ميليون دانشجو داريم كه از اين تعداد 400 هزار نفر در دانشگاه علمي كاربردي مشغول به تحصيل هستند كو مسئولان كشور بايد فكري براي اشتغال اين جمعيت فراوان بكنند.
وي ادامه داد: اين دانشگاه با كمك ساير سازمانهاي دولتي و همچنين بخش خصوصي به كار آموزش دانشجويان در رشتههاي مختلف مشغول است و اداره كل تعاون يكي از اين دستگاههاي دولتي است كه با توجه به اينكه در افق 20 ساله كشور سهم 25 درصدي براي اين بخش در اقتصاد كشور در نظر گرفته ميتواند كمك شايان توجهي در كار اشتغال و كارآفريني دانشجويان اين دانشگاه با ايجاد تعاونيهاي مربوط بكند.
رئيس دانشگاه علمي كاربردي واحد خراسان جنوبي تصريح كرد: در همين راستا در سال گذشته تفاهمنامهاي بين وزارت تعاون و دانشگاه علمي كاربردي امضا شد و در نشست مشتركي در سطح ملي براي اجراي اين تفاهمنامه تصميم گرفته شد كه تعاوني در سطح كشور تشكيل شود كه سهم استان خراسان جنوبي با هشت مركز فعال علمي ـ كاربردي 10 تعاوني شد.
خراشاديزاده تعاوني فناوري اطلاعات، استخراج و فرآوري سنگهاي معدني، توليد و فرآوري زعفران، توليد گياهان دارويي، ماشينآلات كشاورزي و تعاوني توليدات باغي گذاشته شد كه تاكنون يك تعاوني استخراج و فراوري سنگهاي معدني در نهبندان تشكيل شده است.
وي از دانشگاه علمي كاربردي به عنوان ركن سوم آموزش عالي ياد كرد و گفت: تشكيل چنين جلساتي در اين زمينه ضروري است و اين دانشگاه با همكاري ساير سازمانهاي دولتي در اجراي اهدافش موفقتر خواهد بود و علاوه بر سازمانهاي دولتي بخش خصوصي هم در اين زمينه فعال شده كه امسال نخستين دانشگاه علمي ـ كاربردي با كمك بخش خصوصي در فردوس تشكيل شده است و فعاليتش را آغاز كرده است.
انتهاي پيام/ص20.
15:44 - 30 آبان 1388