توحيد در سايه پيروي از ولي امر مسلمين تحقق مييابد
خبرگزاري فارس: يكي از مراجع تقليد قم گفت: حديث سلسله ذهب از امام رضا(ع) افراد را به پيروي و شناخت اهل بيت(ع) و امام زمان فراميخواند تا به توحيد واقعي برسند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيتاللهالعظمي حسين نوريهمداني ظهر امروز در ديدار مسئولان و مديران سپاه با اشاره به سخني از پيامبر اكرم(ص) گفت: زيارتكنندگان حرم مطهر امام رضا(ع) در مشهد پاداش بهشت را دريافت ميكنند و گناهان آنها بخشوده ميشود.
وي با بيان اينكه جهاد شمشير و جنگ در صورت عدم نتيجهبخشي در مراحل ديگر معنا مييابد، اظهار داشت: حضرت سيدالشهدا(ع) براي اشاعه احكام اسلام و مبارزه با حاكمان جور و ستم استفاده از شمشير را در اولويت برنامهها قرار داد تا اسلام را حفظ كند.
اين مرجع تقليد در ادامه گفت: پيامبر 13 سال با حاكمان جور با منطق و استدلال وارد شده بود و امام حسين(ع) براي احقاق حق وارد صحنه جنگ و مبارزه شد تا با جهاد شمشير سبب پيروزي خون بر شمشير و احياي اسلام شود.
آيتالله نوري همداني با بيان اينكه امام جعفر صادق(ع) از جنگ فرهنگي براي مبارزه و احياي اسلام استفاده كرد، گفت: امام صادق(ع) با جهادي و تحولي فرهنگي وارد عرصه مبارزه شد و با دستاوردها و ابزارهاي فرهنگي به مبارزه پرداخت.
وي پيشواي هشتم شيعيان را پيشتاز در جهاد سياسي عنوان و تصريح كرد: امام رضا(ع) با عدم پذيرش حاكميت مامون و افشاگري چهره او آغازگر مبارزهاي سياسي بود.
استاد حوزه علميه قم در ادامه گفت: امام رضا(ع) با درنظرگيري شرايط به هجرت از مدينه به ايران اقدام و تهديد را به فرصت تبديل كرد.
آيتالله نوريهمداني حديث سلسله ذهب را تبيينگر اصل توحيد خواند و اظهار داشت: امام رضا(ع) با نقل اين حديث در نيشابور فرمود شرط دستيابي به توحيد در عبارت لاالهالاالله پيروي و شناخت از اهل بيت(ع) است.
وي خاطرنشان كرد: در دنياي كنوني نيز شيعيان با پيروي از ولي امر مسلمين اهداف توحيد را به نحو صحيح تبيين ميكنند.
اين مرجع تقليد تصريح كرد: انقلاب اسلامي ايران بر پايه اسلام، مردم، ولايت و رهبري به پيروزي رسيد كه حفاظت از آن وظيفه هر مسلمان است.
آيتالله نوريهمداني به نقش و جايگاه قم در جهان تشيع اشاره كرد و گفت: شهر قم در آخرالزمان اشاعهگر دانش و علوم بشري ميشود و صداي اسلام را به گوش جهانيان ميرساند.
وي با تاكيد بر تقويت اعتقادات مردم بيان داشت: در حال حاضر براي پاسخگويي به هجمههاي سكولاريسم، اومانيسم و ... نيازمند افزايش ايمان و اعتقاد انسانها هستيم.
اين استاد حوزه مطالعه در پايان بر مطالعه كتاب مراجعالسعادت براي دستيابي اخلاق پسنديده و پرهيز از اخلاق ناپسند تاكيد كرد و افزود: افراد با مطالعه و عمل به رهنمودهاي كتاب رفتارهايي مانند شجاعت، كرم، ايثار، محبت را تقويت ميكنند و از حسد، بخل، دروغگويي و ... اجتناب ميورزند.
انتهاي پيام/ص10/
14:29 - 3 آبان 1388