هدفمند كردن يارانه‌ها تحقق عدالت اجتماعي است

خبرگزاري فارس: امام جمعه آستارا گفت: هدفمند كردن يارانه‌ها از اقدام‌هاي موثر دولت براي تحقق عدالت اجتماعي و كاهش فاصله طبقاتي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از آستارا، حجت‌الاسلام والمسلمين علي‌اكبر اكرمي امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين شهر با اشاره به لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها افزود: گسترش عدالت اجتماعي، تحول اقتصادي جامعه و رفع مشكلات موجود اقتصادي در كشور از اهداف اصلي طرح تحول اقتصادي دولت است. وي با بيان اينكه توجه به عموم مردم از وظايف دولت است، اظهار داشت: اجراي كامل عدالت اجتماعي از ويژگي‌هاي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها‌ست كه بايد با راهكارهاي دقيق به اجرا در آيد. اكرمي بر جلوگيري از اسراف در اداره‌هاي دولتي تاكيد كرد و گفت: ظرفيت‌سازي نخستين گام در اصلاح الگوي مصرف است. وي اصلاح الگوي مصرف را از ضرورت‌هاي جامعه دانست و خاطرنشان كرد: در سال اصلاح الگوي مصرف اسراف در بخش‌هاي مختلف كشور از جمله اداره‌هاي دولتي همچنان ادامه دارد كه همه مسئولان بايد نسبت به رفع اين مسئله جدي باشند. امام جمعه آستارا با بيان اينكه اصلاح الگوي مصرف بايد دغدغه همه باشد، تصريح كرد: اصلاح الگوي مصرف ابتدا بايد از طرف مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي آغاز شود و سپس در تمام جامعه گسترش يابد. اكرمي با تاكيد بر رعايت عدل و انصاف در جامعه اظهار داشت: در جامعه اسلامي، عدالت محور حكومت است و همه بايد در تمام امور رعايت عدالت را اساس كار خود قرار دهند.
وي اقدام تروريستي عوامل استكبار جهاني در به شهادت رساندن جمعي از فرماندهان سپاه و مردم در سيستان و بلوچستان را محكوم كرد و افزود: بخشي از اين اقدام‌هاي تروريستي به دليل پيشرفت‌هاي نظام اسلامي در سال‌هاي اخير بوده كه براي دشمنان غيرقابل تحمل است. امام جمعه آستارا حادثه تروريستي شرق كشور را با هدف عدم تحقق وحدت و امنيت ملي عنوان كرد و گفت: برهم زدن امنيت در سيستان و بلوچستان و توقف برقراري وحدت از مهم‌ترين اهداف اين حادثه تروريستي بود. اكرمي با اشاره به 13 آبان و تسخير لانه جاسوسي آمريكا به دست دانشجويان پيرو خط امام (ره) در سال 58، خاطرنشان كرد: 13 آبان روز نمايش استكبار ستيزي ملت ايران است. وي با بيان اينكه برگزاري راهپيمايي 13 آبان مردم ايران و مسلمانان جهان را براي خنثي‌سازي توطئه‌ها و شيطنت‌هاي سران استكبار مصمم‌تر مي‌كند، افزود: ايران اسلامي الگوي مبارزه با استعمار و استكبار جهاني است و با توجه به اهميت 13 آبان حضور تمام آحاد مردم در راهپيمايي اين روز تاريخي ضرورت دارد. امام جمعه آستارا بر ضرورت اصلاح ساختار سازمان ملل متحد تاكيد كرد و گفت: سازمان ملل بايد منادي صلح و وحدت بين ملت‌ها و دولت‌ها باشد كه با نفوذ دولت‌هاي آمريكا و رژيم اشغالگر قدس شاهد اعمال ننگين و زورگويي اين كشورها در سطح جهان هستيم. انتهاي پيام/ص20.
16:03 - 1 آبان 1388

0 بازدید




1 پاسخ