نامگذاري امسال رهبري راهبرد نظام را تعيين كرد
خبرگزاري فارس: مديركل تبليغات اسلامي لرستان گفت: نامگذاري امسال به نام سال اصلاح الگوي مصرف، هدف را مشخص، راهبرد نظام را تعيين و جهتدهي امور را تنظيم كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از خرمآباد، حجتالاسلام علي خادمي صبح امروز در جلسه شوراي اداري پرسنل اداره كل تبليغات اسلامي لرستان در خرمآباد با اشاره به تاثير اسراف در زندگي فردي و اجتماعي افراد جامعه اظهار داشت: درست و اصولي مصرف كردن معيارهاي خاص خود را دارد كه اگر اين معيارها رعايت شوند به نتيجه مطلوب كه همان جلوگيري از اسراف و تبذير است خواهيم رسيد.
وي افزود: امام علي(ع) در خصوص انسان اسرافكار فرمودند «براي انسان اسراف كار سه شاخصه وجود دارد، سر سفره خود چيزي را ميخورد كه در شان و متناسب با درآمدش نيست، كالايي را خريداري ميكند كه توان مالي و موقعيت اجتماعيش اين اقتضا را ندارد و در مورد پوشاكش به شخصيت اجتماعي، درآمد و هزينه خريد آن توجه كافي ندارد.»
خادمي تصريح كرد: كساني كه به دستورات اسلام در خصوص مصرف عمل ميكنند در زندگي خود يك نوع آرامش نسبي خواهند داشت و از اضطراب و تشويش در خصوص چگونگي تامين و مصرف مايحتاج خود به نوعي مصون خواهند بود، زيرا قناعت و درست مصرف كردن را مورد توجه و اهتمام قرار دادهاند.
وي با اشاره به نامگذاري امسال توسط رهبر انقلاب اظهار داشت: نامگذاري امسال هدف را مشخص، راهبرد نظام را تعيين و جهتدهي امور را تنظيم كرده است، حال مسئولان با برنامهريزي صحيح بايد براي بهبود جامعه و كشور بكوشند.
مديركل تبليغات اسلامي لرستان گفت: مقصود از اصلاح الگوي مصرف بهرهمندي درست و به اندازه از امكانات، منابع و نعمتهاي خدادادي و پرهيز از هدر دادن آنهاست.
وي در ادامه بر اجراي جلسه مذكور هر دو هفته يكبار تاكيد كرده و پرسنل را به نقد منصفانه عملكرد مديريت و ساير واحدهاي مربوطه تشويق كرد.
انتهاي پيام:/آ20
15:11 - 21 مهر 1388