مشاركت مردم مهم‌ترين نقش در پايداري امنيت دارد

خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي هرمزگان گفت: مشاركت و همكاري مردم با پليس در تامين امنيت نقش مهمي در برقراري امنيت پايدار در جامعه ايفا مي‌كند.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، منصور دشتي صبح امروز در صبحگاه مشترك نيروي‌هاي مسلح كه با حضور اعضاي شوراي تامين، مسئولان نظامي و سرپرست استانداري هرمزگان برگزار شد، ضمن تبريك هفته نيروي انتظامي بيان كرد: در عصر كنوني كه بسياري از بخش‌هاي جامعه به وسيله سازمان‌هاي مردمي كنترل و اداره مي‌شود، پليس ايران نيز با توجه به اين ظرفيت در چند سال اخير با كمك مردم توانسته است به دستاوردهاي بزرگي دست يابد. سرپرست استانداري هرمزگان نيز در ادامه گفت: عملكرد پليس در تمام ابعاد داراي اهميت خاص ويژه‌اي در جامعه شده،‌ به همين دليل توجه دولت در چند سال اخير به ارتقاي امكانات نرم‌افزاري پليس داراي شتاب و روند مناسبي شده است. محمد حسن‌پرآور امنيت را پديده‌اي چند بعدي عنوان كرد و اظهار داشت: تنها با توجه به تمام امور و تسلط بر بخش‌هاي مختلف است كه مي‌توان زمينه‌هاي امنيتي را فراهم و به دنبال آن پايداري امنيت را رقم زد. وي همچنين با اشاره به حساسيت هرمزگان در بخش‌هاي مختلف اقتصادي، سياسي و اجتماعي افزود: اين استان به دليل برخورداري از مرز دريايي با طول بيش از يك هزار كيلومتر براي پليس داراي اهميت ويژه‌اي است و اين امر پليس را در اين استان به طور ويژه از ساير استان‌ها متمايز مي‌كند. پرآور اضافه كرد: پديده‌هاي قاچاق و گمركات متعدد، اصناف و ورود كالاهاي متنوع خارجي، ورود اتباع خارجه و مواد مخدر از مسائلي است كه هرمزگان را داراي معاني خاصي براي بخش‌هاي نظارتي و كنترلي كرده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تقدير از عملكرد ناجا در هرمزگان بيان كرد: ناجا در بخش‌هاي مختلف خود و با توجه به امكانات موجود داراي عملكرد مطلوب و راضي كننده‌اي در استان است. پرآور در پايان به مسائل فرهنگي مرتبط با امور جامعه و پليس اشاره كرد و گفت: بحث نرم‌افزاري در كنترل جامعه و برقراري امنيت داراي اهميت خاص و ويژه‌اي است و تنها با ترويج مباحث فرهنگي است كه مي‌توان به ارتقا درصد مشاركت مردم در انجام وظائف پليس كمك كرد. انتهاي پيام:/م20
11:10 - 20 مهر 1388

0 بازدید




1 پاسخ